Onze opdrachtgevers

Wij helpen verschillende bedrijven in de mode- en lifestyle branche bij het vinden van nieuw talent. De bedrijven waar wij mee samenwerken lopen uiteen van kleine startups tot grote internationale merken en van modemerken tot aan interieur, accessoires en productie bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een internationaal opererend sieraden merk zoals TI SENTO – Milano, een snelgroeiend modemerk zoals JOSH V, een gevestigd kledingbedrijf zoals OPUS of een interieur merk zoals Bodilson.

Met de meeste bedrijven werken wij al voor langere tijd samen en daardoor weten  wij precies waarnaar zij op zoek zijn. Wij streven naar langdurige matches en kijken welk bedrijf het best bij jou past, of je matcht met het team en naar eventuele doorgroeimogelijkheden. Zie hieronder een selectie van de bedrijven waarmee wij  werken. Lees meer over elk bedrijf door te klikken op het logo.

Werken bij...

Wil je meer weten over onze opdrachtgevers? Lees meer over een aantal van de bedrijven waarmee we regelmatig werken en hoe het is om voor deze bedrijven te werken.