Lofty Manner

Lofty Manner is een snelgroeiend modemerk uit Amsterdam dat exclusiviteit toegankelijk maakt. De in-house ontworpen collecties zijn on trend, uitgesproken, comfortabel en vrouwelijk. Kleding waarin je jezelf kunt zijn, maar dan wel op je mooist en passend bij het moment. Lofty Manner wordt verkocht  in meer dan 250 winkels door heel Nederland en België.

De Nederlandse fashion scale-up werd in 2012 opgericht door CEO Michael Vinke. In de afgelopen negen jaar heeft Lofty Manner zich ontwikkeld tot een toonaangevend modemerk met een eigen identiteit op de Nederlandse markt. Het merk ontwerpt en produceert alle kleding zelf en lanceert collecties maandelijks in gelimiteerde oplage. Bovendien werken ze toe naar een toekomst waarin ze 100% sustainable produceren. Stap voor stap komen ze dichter bij hun doel.

Het team

Lofty Manner heeft een gemotiveerd en getalenteerd team bestaande uit ongeveer 20 mensen. Ze zijn loyaal aan elkaar en durven commitment te geven. Brengen ideeën aan, voeren het uit, passen aan waar nodig. Ze blijven denken in mogelijkheden en niet in problemen. Ze zijn positief en optimistisch, inventief en nemen onze verantwoordelijkheid.

Employee benefits

  • Een inspirerende werkomgeving binnen een jong, creatief en ambitieus team
  • Gezellige collega’s, informele sfeer op de werkvloer
  • Ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling
  • Een salaris conform ervaring, prestaties en skills
  • Een fijne shop tegoed en inkoopkorting op de collecties

Hoofdkantoor in Amsterdam

Het Lofty Manner hoofdkantoor is gevestigd vlakbij station Amsterdam Sloterdijk. Het kantoor is makkelijk bereikbaar met het OV en auto.

Vacatures van Lofty Manner

Werken bij Lofty Manner? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Neem contact met ons op of doe een open sollicitatie via deze link!