Op zoek naar nieuw talent?

Your solution in fashion & lifestyle jobs

Al meer dan 24 jaar helpen wij mode- en lifestyle bedrijven bij het vinden van nieuw talent. Ons doel is om opdrachtgevers volledig te ontzorgen bij het werving- en selectieproces. Wij nemen het volledige proces uit handen, met als resultaat dat wij de allerbeste match tussen kandidaat en opdrachtgever binnen no-time weten te vinden!

Jaar aan ervaring

Kandidaten in database

Opdrachtgevers

Werkwijze

Plaats een vacature

Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze recruiters. Wij bieden ook de mogelijkheid om direct een vacature advertentie te plaatsen op onze website. Voor vacature advertenties doen wij geen werving & selectie.

Kennismaking

Start zoektocht

interviews

Interviews

Nieuw talent!

Fabienne Chapot logo
No Excess

We hebben Fashion Solution het vertrouwen gegeven geschikte kandidaten voor onze beide merken te zoeken. De aan ons voorgestelde kandidaten voldeden allen aan de voor ons (vooraf persoonlijk besproken) belangrijke eigenschappen en al binnen twee weken hebben we onze zoektocht volbracht. Bedankt voor de topservice!

Arjan Maat, OPUS

Voor de 2e keer door Fashion Solution een nieuwe uitdaging gevonden. Weer een goed gevoel aan het verloop van het proces overgehouden. Alles is duidelijk en persoonlijk, wat ik zelf als prettig ervaar.

Annemarie van Veen, kandidaat Fashion Solution

Professioneel, flexibel en prettig contact. Er wordt direct contact opgenomen bij vragen, denkt mee in oplossingen en heeft een breed netwerk. Bedankt voor de leuke samenwerking!

Maud Meulenberg, s.Oliver Benelux BV

Fashion Solution neemt alles uit handen, denkt mee en heeft een persoonlijke benadering. Hierdoor kan je als bedrijf blijven focussen op de dingen waar je zelf goed in bent en de rest aan een ander overlaten.

Caspar Alberts, Maple Group

Koffie drinken?

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking of we komen graag jij jou langs! Neem direct contact op of vul onderstaand formulier in.