Op zoek naar nieuw talent?

Your solution in fashion & lifestyle jobs

Al meer dan 24 jaar helpen wij mode- en lifestyle bedrijven bij het vinden van nieuw talent. Ons doel is om opdrachtgevers volledig te ontzorgen bij het werving- en selectieproces. Wij nemen het volledige proces uit handen, met als resultaat dat wij de allerbeste match tussen kandidaat en opdrachtgever binnen no-time weten te vinden!

Jaar aan ervaring

Kandidaten in database

Opdrachtgevers

Werkwijze

Plaats een vacature

Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze recruiters. Wij bieden ook de mogelijkheid om direct een vacature advertentie te plaatsen op onze website. Voor vacature advertenties doen wij geen werving & selectie.

Kennismaking

Start zoektocht

interviews

Interviews

Nieuw talent!

Fabienne Chapot logo
No Excess
Saskia gaat onderwerpen niet uitweg, weet je uit te dagen, je aan het denken te zetten en de diepgang te vinden over bepaalde onderwerpen. Het was een zeer positief traject dat mij heeft laten in zien dat er ook andere mogelijkheden zijn. Plus we hebben een duidelijke routekaart samengesteld die me elke dag weer nieuwe inzichten geeft in mijn privé leven en in mijn carrière.

Joris

Saskia is een warm, oprecht en fijn persoon. Door de fijne gesprekken, het luisteren en de juiste punten aan te kaarten heeft ze mij enorm geholpen mijn rust en energie weer terug te krijgen en alles weer een beetje op een rijtje te krijgen in mijn hoofd. Heel belangrijk voor mij om weer vooruit te kunnen. Ik had het zonder Saskia niet gekund.

Anoniem

We klikten vanaf de eerste sessie! Saskia is meedenkend en zacht, heeft een enorm positieve energie en laat je een andere kant van je verhaal zien. Ze stelt de juiste vragen en geeft hulpbronnen – ze creëert duidelijkheid.  Saskia moedigt aan en inspireert, brengt je dichter bij je dromen, waar je dan zelf hard aan kunt werken.

Helena Willemijn

Toen ik mijn studie had gehaald wist ik het zeker. Ik wil niet doorleren, maar lekker aan het werk gaan. Ik vond een super leuke vacature die bij mij paste en reageerde hierop. Na een ontzettend leuk (en ontspannen) gesprek met Celina wist ik zeker dat deze baan iets voor mij was. En met resultaat: ik mag nu starten bij een baan waar ik ontzettend naar uit kijk. Fashion Solution zal ik eeuwig dankbaar zijn voor het binnenslepen van mijn droombaan. Ik raad iedereen Fashion Solution aan door hun goede zorgen. Nogmaals bedankt!

Esmeralda, kandidaat Fashion Solution

Koffie drinken?

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking of we komen graag jij jou langs! Neem direct contact op of vul onderstaand formulier in.