Op zoek naar nieuw talent?

Your solution in fashion & lifestyle jobs

Al meer dan 24 jaar helpen wij mode- en lifestyle bedrijven bij het vinden van nieuw talent. Ons doel is om opdrachtgevers volledig te ontzorgen bij het werving- en selectieproces. Wij nemen het volledige proces uit handen, met als resultaat dat wij de allerbeste match tussen kandidaat en opdrachtgever binnen no-time weten te vinden!

Jaar aan ervaring

Kandidaten in database

Opdrachtgevers

Werkwijze

Plaats een vacature

Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze recruiters. Wij bieden ook de mogelijkheid om direct een vacature advertentie te plaatsen op onze website. Voor vacature advertenties doen wij geen werving & selectie.

Kennismaking

Start zoektocht

interviews

Interviews

Nieuw talent!

Fabienne Chapot logo
No Excess
Voordat ik met de cursus begon had ik helemaal geen idee hoe en waar ik moest beginnen. Ik heb heel veel geleerd door de cursus en de gesprekken nadien. Ik hoefde niet op zoek naar een atelier maar kon gebruik maken van Miranda’s netwerk.  Geen moment spijt gehad van de investering! Het heeft me juist meer geld bespaart door de tips die ze aanreikt 🙏🏽 

Dewi, Silessi

De cursus is/was mijn leidraad in het opzetten van de kledinglijn aangezien deze bestaat uit logische hapklare hoofdstukken voorzien van de nodige theorie en praktische tips. Daarnaast voorziet het mij van de nodige achtergrond informatie per onderwerp waardoor ik nu nog steeds regelmatig teruggrijp naar de map met uitgeprinte hoofdstukken. Zonder de cursus had ik niet hetzelfde resultaat gehad. Ik geef deze cursus als cijfer een 9,5 van de 10!

Robine, Rouxbien

Sinds de start van haar onderneming Online Junkies coacht zij mij en mijn man bij het runnen van ons schoenwinkelbedrijf. Ik kan je vertellen: het is héérlijk om een gedreven ondernemer, die ook zelf met de detailhandel heeft gewerkt en rechtstreeks met haar sportmerk aan de consument heeft verkocht, eens vanaf een afstandje naar je bedrijf te laten kijken, om tunnelvisie bij jezelf te voorkomen. En dit kan Miranda als de beste! Zij coácht je namelijk – en neemt dus niet de leiding, maar laat jóu als ondernemer de leiding nemen.

Sandra, Silhouette Schoenen BV

Deze opleiding is een goede stap naar je verdere carrière.

Koffie drinken?

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking of we komen graag jij jou langs! Neem direct contact op of vul onderstaand formulier in.