No Excess

No Excess is een internationaal herenmode merk voor trendy mannen. Het merk creëert mode voor mannen die er moeiteloos stijlvol uit willen zien, in gemakkelijk te dragen kleding.

No Excess gebruikt elastische en luchtdoorlatende stoffen van hoge kwaliteit voor maximaal comfort en draaggemak zonder dat dit ten koste gaat van de stijlvolle look. Sportieve details zoals contrasterende ritsen, zakken, elastische taillebanden en trekkoorden zorgen voor zowel gemak als flair.

No Excess is in 1988 opgericht door ondernemer Roel de Veer vanuit zijn kantoor in Amsterdam-Zuid. Vroeger draaide alles om ‘leven op grote voet’. Maar de Veer streeft het tegenovergestelde na, hij wil een merk dat nuchtere mannen aanspreekt. Vandaar zijn naamskeuze – No Excess – die de waardering voor comfortabele kleding van hoge kwaliteit en een down-to-earth attitude benadrukt.

No Excess heeft momenteel wereldwijd meer dan 1000 verkooppunten en in Nederland alleen al meer dan 350, met een outletwinkel in Roosendaal.

Het team

Bij No Excess werk je in een gezellig team van zo’n 50 mensen in het Amsterdamse hoofdkantoor. Binnen het bedrijf zijn er veel kansen om door te groeien.

Employee benefits

  • Marktconform salaris
  • Aantrekkelijke personeelskorting
  • Reiskosten vergoeding
  • Een fietsregeling, zowel koop als lease
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
  • Fiscaal voordelen sporten via OneFit of Bedrijfsfitness

Hoofdkantoor

Het prachtige No Excess hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, op het Business Park in Osdorp.

Vacatures van No Excess

Wil jij werken voor dit mooie herenmode merk? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Neem contact met ons op of doe een open sollicitatie via deze link!