Vandyck

Wat ooit begon in een pakhuis aan de Naarderstraat in Hilversum, is uitgegroeid tot een internationaal geliefd bed- en badmode merk. Vandyck heeft sinds de oprichting de wereld veroverd en staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige producten en unieke designs.

Van IJsland tot China en van Zuid-Korea tot Canada: Vandyck is vandaag de dag in veertig landen verkrijgbaar. Daarnaast zijn er in heel Nederland 11 Vandyck Experience stores te vinden.

Employee benefits

  • Een gezellig, klein en sociaal team
  • Platte organisatie
  • Marktcomfort salaris
  • Pensioensregeling
  • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar

Het team

Het Vandyck team bestaat uit ongeveer 25 mensen, verdeeld over verschillende afdelingen zoals inkoop, design, marketing, sales en meer. Vandyck is een echt familiebedrijf en wordt tegenwoordig geleid door de derde en vierde
generatie met aan het hoofd een vrouwelijke CEO: Jacobine van Dijk. De sfeer binnen het team is ongedwongen, gezellig en het tegenovergestelde van hiërarchisch.

Hoofdkantoor en experience winkels

Het hoofdkantoor van Vandyck is gevestigd in Amersfoort. Het kantoor heeft een prachtige showroom waar de nieuwste trends op het gebied van bed- en badtextiel worden gepresenteerd. Daarnaast heeft Vandyck 11 eigen winkels in Nederland, waar het concept tot leven komt.

Vacatures van Vandyck

Werken bij Vandyck? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Bekijk alle vacatures hier. Staat er geen vacature bij die bij jou past? Doe dan een open sollicitatie via deze link!