Over ons

Fashion Solution is in 1998 opgericht vanuit een directe behoefte uit de markt: veel kandidaten wisten niet wat ze konden verwachten in de modebranche en opdrachtgevers hadden moeite met het vinden van de juiste kandidaten. Vandaag de dag hebben we met meer dan 5000 verschillende modebedrijven gewerkt en hebben we een database opgebouwd bestaande uit meer dan 40.000 kandidaten uit de modebranche.

Fashion Solution brengt mensen in de mode- en lifestylebranche op een persoonlijke manier bij elkaar. Wij streven naar het vinden van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever voor zowel de korte als lange termijn, in verschillende dienstverbanden (werving & selectie, uitzenden, freelance, stage). Vertrouwen staat, wat ons betreft, centraal. Zowel kandidaten als klanten moeten altijd kunnen rekenen op onze integriteit, verantwoordelijkheid en daadkracht. De collega’s van Fashion Solution werken met passie en plezier en streven naar een goede en langdurige samenwerking, waarbij we het resultaat niet uit het oog verliezen.

Ons team

Koffie drinken?

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking of we komen graag jij jou langs! Neem direct contact op of vul onderstaand formulier in.