Munro Tailoring

Munro Tailoring is een snelgroeiend herenmode bedrijf met de missie om mannenkleding weer persoonlijk te maken. Munro Tailoring bestaat uit twee bedrijven die aan deze missie werken. Munro Tailoring levert maatkleding aan honderden high-end retailers over de hele wereld onder een Private Label model. Atelier Munro is het merk dat zich direct richt op de eindconsument.

Munro Tailoring en Atelier Munro specialiseren zich in op maat gemaakte kleding voor mannen. Van pakken, jassen, spijkerbroeken, shirts tot aan schoenen.  Atelier Munro is verkrijgbaar bij hun eigen winkels in Nederland en Canada en bij retailers in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Korea.

Munro Tailoring biedt carrièremogelijkheden in marketing, sales, finance, product development, buying IT en retail – over de hele wereld. Zo kan je werken op het hoofdkantoor in Amsterdam, in een van de winkels in Nederland of Canada of in het IT-kantoor in India.

Het team

Het Munro Tailoring team bestaat uit ongeveer 80 professionals, voornamelijk werkend vanuit het prachtige hoofdkantoor in Amsterdam. Het is een divers en dynamisch team bestaande uit mannen en vrouwen van verschillende achtergronden en leeftijden. Er hangt een relaxte sfeer binnen het bedrijf en er is veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ook niet onbelangrijk: het bedrijf pakt minstens twee keer per jaar groot uit met personeelsfeesten en er is een wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

munro tailoring team

Employee benefits

  • Enthousiaste en gezellige collega’s
  • Dynamische werkomgeving
  • Prachtig hoofdkantoor in Amsterdam
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Ruime personeelskorting
  • Personeelsfeesten en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel
  • Korting op sportscholen
  • Budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • Goed salaris en pensioen

Hoofdkantoor in Amsterdam

Het Munro Tailoring hoofdkantoor is gelegen aan het Koningin Wilhelminaplein 12 te Amsterdam. Het grote kantoor beschikt onder andere over een prachtige showroom, een fotostudio, een gezamenlijke lunchruimte en meerdere dakterrassen waar in de zomer regelmatig borrels of barbecues worden georganiseerd. Alle afdelingen komen bij elkaar op dit kantoor, wat de sfeer ongedwongen en vooral heel gezellig maakt! Station Lelylaan is om de hoek en er is een parkeerterrein voor de deur.

Vacatures van Munro Tailoring

Werken bij Munro Tailoring of Atelier Munro? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Neem contact met ons op of doe een open sollicitatie via deze link!