I Heart Studios

I Heart Studios is een content creatie bureau met eigen studios in Amsterdam en Hongkong. Ze produceren en fotograferen verschillende soorten content voor mode- en lifestyle merken. Van stilleven tot aan campagne en lookbook fotografie – I Heart Studios is the place to be. I Heart Studios werkt samen met gevestigde mode- en lifestyle merken zoals Adidas, Calvin Klein, Converse, Harrods, Jimmy Choo, Michael Kors, Ted Baker, Tommy Hilfiger en nog veel meer.

Het bedrijf is opgericht in 2011 in het Verenigd Koninkrijk en in 2017 verder uitgebreid naar Amsterdam om nauwer samen te werken en een hechte relatie op te bouwen met de klanten uit Nederland en uit andere delen van Europa. In 2019 is I Heart Studios uitgebreid naar Azië middels de opening van een kantoor in Hongkong. Door deze overstap hebben ze nieuwe markten in Azië kunnen aanboren.

Het team

Het I Heart Studios team bestaat inmiddels uit meer dan 100 getalenteerde professionals, werkzaam vanuit de kantoren in Amsterdam en Hongkong. Functies lopen uiteen van fotografen in de studios tot aan producers en account managers die nauw samenwerken met de opdrachtgevers. De werksfeer is ongedwongen en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Employee benefits

  • Competitief salaris
  • Pension
  • 25 vakantiedagen en vakantiegeld
  • Fietsplan
  • Gratis lunch op kantoor
  • Een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Kantoren in Amsterdam en Hongkong

Het I Heart Studios hoofdkantoor in Amsterdam is gevestigd in de Adammium Kantoren.

Vacatures van I Heart Studios

Werken bij I Heart Studios? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Neem contact met ons op of doe een open sollicitatie via deze link!