The Shirtmakers

De Shirtmakers werd opgericht in 2000 met als belangrijkste focus het ontwerpen en produceren van shirts voor geselecteerde klanten. Sindsdien heeft het bedrijf zich uitgebreid om ook extra klanten te bedienen en het assortiment uitgebreid met andere herenmode-artikelen zoals polo’s, truien, broeken en jassen. Vandaag de dag heeft het bedrijf een uitgebreide portfolio: geweven, gebreide en jersey kledingstukken. De Shirtmakers is Europa’s grootste onafhankelijke full-service partner voor het ontwikkelen van private label herencollecties. Als eerbetoon aan de oorsprong heeft het bedrijf bewust de oorspronkelijke naam behouden: De Shirtmakers. De klantenkring bestaat uit een mix van zowel detailhandelsketens als goed gevestigde toonaangevende merken.

Employee benefits

  • Goede arbeidsvoorwaarden waarbij je onderdeel wordt van een leuk team
  • Werken in een prachtig kantoor centraal gelegen in Nederland
  • Leuke team uitjes

Het team

The Shirtmakers is een middelgroot bedrijf waar momenteel ongeveer 50 mensen werken. Het is een ervaren, gestructureerde organisatie waar veel ruimte is om door te groeien. Er hangt een gezellige sfeer binnen het bedrijf en er zijn regelmatig teamuitjes en borrels. The Shirtmakers is een erg internationaal georiënteerd bedrijf – een  deel van het team is internationaal en vrijwel alle klanten waarmee het bedrijf werkt zijn gevestigd in heel Europa.

Hoofdkantoor

Het prachtige design hoofdkantoor van The Shirtmakers is gevestigd in het centrale Hoevelaken en is erg goed te bereiken met de auto.

Vacatures van The Shirtmakers

Werken bij The Shirtmakers? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Bekijk alle vacatures hier. Staat er geen vacature bij die bij jou past? Doe dan een open sollicitatie via deze link!