Tramontana

Tramontana is een internationaal damesmode merk dat sprankelende collecties maakt waarin iedere vrouw de beste versie van zichzelf kan zijn.

Inspelend op de vraag vanuit de markt naar een modemerk met verrassende, gecoördineerde collecties ontwerpt Tramontana elk seizoen mooie complete looks die je oneindig kunt combineren.

Items met unieke kleuren en dessins, prachtige details en een perfecte pasvorm waarmee Tramontana de modieuze behoeftes van de klant vertaalt naar een vrouwelijk, stijlvol en casual handschrift.

Tramontana is verkrijgbaar in 11 landen via ruim 900 verkooppunten en de webshop: www.tramontana.eu

Het team

Het Tramontana team bestaat uit ongeveer 25 personeelsleden verdeeld over de afdelingen design, marketing, grafisch en sales. Het team bestaat uit ambitieuze en enthousiaste professionals van verschillende leeftijden en achtergronden. Daarnaast is er veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Employee benefits

  • Afwisselende werkplek met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief
  • Een team van enthousiaste en ambitieuze collega’s
  • Marktconform salaris
  • Personeelskorting
  • Een goede pensioenregeling

Hoofdkantoor vlakbij Amsterdam

Het Tramontana hoofdkantoor is gelegen net buiten Amsterdam, aan de New Yorkstraat 40 te Lijnden. Het grote kantoor bestaat uit een showroom, meerdere werkruimtes en een gezamenlijke lunch ruimte. Alle afdelingen komen bij elkaar op dit kantoor, wat de sfeer ongedwongen en vooral heel gezellig maakt! Het kantoor is makkelijk bereikbaar met het OV. Voor de autorijders onder ons: er is een gratis parkeermogelijkheid voor de deur.

tramontana

Vacatures van Tramontana

Werken bij Tramontana? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Bekijk alle vacatures hier. Staat er geen vacature bij die bij jou past? Doe dan een open sollicitatie via deze link!