Quality Textiles

Quality Textiles is van een groothandel in stoffen gegroeid tot een gerenommeerde one-stop-shop partner voor klanten over de hele wereld. Hoe? Door een brede dienstverlening op te bouwen rondom de behoeften van modedetaillisten, warenhuizen en confectionairs.

Uiteraard: een zeer uitgebreide collectie standaard- en modestoffen voor met name dames- en kinderkleding. Dagelijks gaat er meer dan 100.000 meter stof door hun handen.

Quality Textiles is al meer dan 50 jaar thuis in de internationale wereld van stoffen. Met Oss als thuisbasis, een eigen vestiging in Spanje, Italië, Duitsland en China en een breierij in Italië halen ze inspiratie uit de hele wereld en zitten ze aan de basis van mode en trends.

Team en werksfeer

Quality Textiles is een dynamische werkplek met ruim 100 collega’s wereldwijd, maar met de sfeer van een familiebedrijf. Teambuilding en uitjes vind zijn belangrijk voor het bedrijf, waarvoor ze ook een authentiek bedrijfscafé ingericht.

Employee benefits

  • Salaris conform jouw ervaring en opleiding
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband)
  • Ruimte voor verdere ontwikkeling in een dynamische en internationale omgeving
  • De intentie om een vast dienstverband aan te gaan
  • Informele werksfeer waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven
  • Samen sporten in de eigen sportschool

Hoofdkantoor en warehouse

Het 30.000 m2 grote hoofdkantoor en magazijn van Quality Textiles bevind zich in Oss. Het kantoor beschikt over een grote showroom waar alle collecties worden gepresenteerd, een sampling afdeling, meerdere meeting en presentatie ruimtes, een styling afdeling en zelfs een authentiek ingericht bedrijfscafé.

Vacatures van Quality Textiles

Werken bij Quality Textiles? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Bekijk alle vacatures hier. Staat er geen vacature bij die bij jou past? Doe dan een open sollicitatie via deze link!