Red Button

Red Button is een Nederlands jeans merk met een “modern take on denim”. Het merk is gespecialiseerd in jeans met de perfecte pasvorm, maar maakt daarnaast ook prachtige tops. De jeans bevatten allemaal comfortabele stretch en hebben een iets hogere taille, dus zitten als gegoten. Elk model heeft zijn eigen herkenbare naam en dat maakt het eenvoudig om de volgende keer weer die broek te vinden die zo perfect past.

Red Button wordt verkocht in meer dan 25 landen via partner retailers. Het merk valt onder het in Londen gevestigde kledingbedrijf Magic Apparels, wat daarnaast ook een vestiging in China heeft voor het productieteam.

Employee benefits

  • Marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiedagen & vakantiegeld
  • Hybride werken deels mogelijk
  • Ambitieus bedrijf (start-up/ scale-up cultuur)
  • Mogelijkheid tot persoonlijke en professionele groei

Het team

Het huidige Red Button team bestaat momenteel uit ongeveer 7 mensen in Amsterdam, een productieteam in China en verschillende internationale sales agenten waarmee het merk werkt. Binnen het bedrijf is er veel flexibiliteit als het gaat om bijvoorbeeld hybride werken, en is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoewel Red Button officieel een start-up is, en er dus ook veel vrijheid en ruimte is voor eigen projecten, is de organisatie goed geregeld. Er hangt een informele en fijne sfeer binnen het bedrijf, en een echte “team spirit”: bij Red Button doe je veel samen.

Hoofdkantoor

Het Red Button hoofdkantoor is gevestigd vlakbij Amsterdam, in Badhoevedorp. Het is mogelijk hybride te werken – deels vanuit huis en vanuit kantoor.

Vacatures van Red Button

Werken bij Red Button? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Bekijk alle vacatures hier. Staat er geen vacature bij die bij jou past? Doe dan een open sollicitatie via deze link!