Girav

T-shirts die uit je broek kruipen? Of wel lang genoeg maar dan weer veel te wijd? Na een paar keer wassen veel te kort, scheef of uit model? Dit was tot 2010 helaas de realiteit voor lange mannen. Girav is daardoor uit nood geboren. Een T-shirt in de juiste lengte en ook nog in goede kwaliteit was voor 2010 niet te vinden. Daarom biedt Girav shirts in 17 verschillende maten en vind je bij Girav altijd je perfecte fit. Succes gegarandeerd!

De mensen achter Girav hebben 20 jaar ervaring in productontwikkeling en inkoop bij diverse kledingmerken en fabrikanten. De perfecte combinatie voor een nieuw kledinglabel voor mannen die perfect zittende shirts willen hebben. Kleding met een goede fit zit immers comfortabeler en maakt je zelfverzekerder. En je ziet er ook nog beter uit! De 3 belangrijkste pijlers van Girav zijn daarom:

Beste kwaliteit
Optimale pasvorm
Klantgerichte service

De V in Girav staat voor de mannelijke V-vorm waardoor elke man een goed passend shirt bij Girav kan vinden. De 3 elementen in de V staan voor Lengte, Gewicht en Lichaamsbouw. Op basis van deze 3 elementen hebben zij 17 maten shirts ontwikkeld.

Employee benefits

  • De mogelijkheid om mee te werken in een snelgroeiend e-commerce bedrijf
  • Een leuk en dynamisch team waar ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden
  • Reiskosten vergoeding, 8% vakantiegeld en marktconforme pensioenregeling.
  • Een plek waar je veel kan leren en eigen verantwoordelijkheden hebt
  • Een omgeving waar je mening en feedback telt
  • Een leuk gevarieerd en enthousiast team
  • Een lekkere en gezonde lunch
  • Een gezellige vrijdagmiddag borrel op het dakterras of op de boot.

Hoofdkantoor in hartje Amsterdam

Het Girav kantoor bevindt zich aan de Keizersgracht in Amsterdam centrum, en is goed bereikbaar met het OV, fiets of lopend. Heb je altijd willen werken in Amsterdam centrum, in de fashion én bij een hardgroeiende webshop, dan ben je hier aan het goede adres. Girav is vaak op zoek naar mensen om de teams op marketing, klantenservice en inkoop uit te breiden.

Vacatures van Girav

Werken bij Girav? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Bekijk alle vacatures hier. Staat er geen vacature bij die bij jou past? Doe dan een open sollicitatie via deze link!