Workshops & trainingen

We bieden kandidaten en opdrachtgevers uit de modebranche diverse workshops en trainingen aan om kennis en carrièrekansen te vergroten. Van sollicitatie trainingen en loopbaan coaching tot aan een cursus inDesign, Illustrator en Photoshop.
Deze trainingen kunnen zowel individueel worden afgenomen als in groepen. Wij komen dan langs bij een school of werkgever.

Zie hieronder ons aanbod aan trainingen en cursussen. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Sollicitatietrainingen

Fashion Solution geeft workshops over hoe jij jezelf het beste kunt voorbereiden en presenteren voor een sollicitatiegesprek! Ben jij op zoek naar een baan in de mode of lifestyle branche? En wil jij jezelf goed voorbereiden met het maken van een perfect CV, Motivatiebrief en op het moment dat je op sollicitatiegesprek mag komen? Dan hebben wij de perfecte training voor jou!

Graphic Design cursussen

We bieden cursussen aan in Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator.  InDesign is een opmaakpakket, Illustrator is een vector tekenpakket en Photoshop is een fotobewerkingsprogramma. Deze programma’s zijn vaak een vereiste voor bepaalde functies binnen de mode industrie.

Heb je interesse in het volgen van een cursus? Meld je dan aan via onderstaande buttons! Deze graphic design workshops worden ook in groepsverband gegeven aan scholen en bedrijven.

Loopbaan coaching

Carrièreswitch? Nieuwe uitdaging nodig? Je vraagt je af wat voor werk bij je past. Je wilt je breder oriënteren, maar je weet niet waar je moet beginnen. Loopbaan Coaching kan je stap voor stap helpen bij het maken van een goede keuze.