JOSH V

Het Nederlandse fashion- en lifestyle merk JOSH V van modeontwerpster Josh Veldhuizen staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties die wereldwijd vrouwenharten sneller doen kloppen.

Het merk creëert toegankelijke en tegelijkertijd luxueuze, prêt-à-porter collecties die thuishoren in de garderobe van iedere zelfbewuste vrouw die graag stijlvol voor de dag wil komen.

JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Binnen enkele jaren wist zij, gedreven door haar passie voor mode, haar ondernemende karakter en heel hard werken, een vooraanstaand modelabel op te bouwen. Inmiddels is het label uitgegroeid tot één van de snelst groeiende modemerken van Europa. Het label staat bekend om zijn herkenbare luxueuze signatuur en zeer vrouwelijke collecties van hoogwaardige kwaliteit met exclusieve afwerkingen.

Vandaag de dag wordt JOSH V in ruim 400 partner stores verkocht en de collecties zijn in negen landen verkrijgbaar, waaronder Nederland, België, Duitsland en Portugal. Via de officiële webshop www.joshv.com worden items uit de collecties wereldwijd verkocht.

Het team

Het snelgroeiende JOSH V team bestaat momenteel uit meer dan 40 personeelsleden werkend vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Het team is onderverdeeld in de volgende vijf afdelingen: marketing, e-commerce, sales, design en finance, die nauw met elkaar samenwerken. Het team bestaat uit professionals van verschillende leeftijden en achtergronden. De sfeer is ongedwongen en relaxed en er is veel ruimte voor zelfontwikkeling. Daarnaast doet het team vaak leuke dingen samen na of tijdens werk zoals samen sporten of uiteten.

Employee benefits

  • Veel doorgroeimogelijkheden in je beroep en persoonlijke ontwikkeling
  • Een plek in een gedreven team met informele, positieve en collegiale sfeer
  • Ruimte om (creatieve) impact te maken
  • Een erg leuke regeling voor werkkleding van JOSH V
  • Een goede pensioenregeling
  • Dagelijks een verse, duurzame lunch

Hoofdkantoor in Amsterdam

Het JOSH V hoofdkantoor is gelegen aan de Keienbergweg 44 in Amsterdam. Het grote kantoor bestaat uit een showroom, een design studio, meerdere werkruimtes en een gezamenlijke lunch ruimte. Alle afdelingen komen bij elkaar op dit kantoor, wat de sfeer ongedwongen en vooral heel gezellig maakt! Het kantoor is makkelijk bereikbaar met het OV. Voor de autorijders onder ons: er is een gratis parkeermogelijkheid voor de deur.

Vacatures van JOSH V

Werken bij JOSH V? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Bekijk alle vacatures hier. Staat er geen vacature bij die bij jou past? Doe dan een open sollicitatie via deze link!