HV Equestrian

HV Equestrian is het bedrijf achter de paardensportmerken HV POLO, Imperial Riding, Euro-star en HV Society. De hoofdactiviteit van HV Equestrian is de B2B-verkoop van hun merken aan meer dan 1000 retailers wereldwijd. In samenwerking met lokale vertegenwoordigers en verkoopagenten bezoekt het bedrijf meerdere keren per jaar hun Retail-klanten om collectieartikelen en standaardproducten te verkopen. Naast de drie paardensportmerken beschikt HV Society ook over een modemerk dat in diverse Europese landen verkrijgbaar is.

Het team

HV Equestrian is een middelgroot bedrijf waar momenteel ongeveer 30 mensen werken. Het bedrijf bestaat al een lange tijd en is een van origine een familiebedrijf, waar sinds een aantal jaren een aparte CEO is aangesteld. De mentaliteit binnen het bedrijf is erg hands-on en er hangt een fijne en ongedwongen sfeer. Het team is opgedeeld over de verschillende merken van HV Equestrian: HV Polo, Imperial Riding, Euro Star en HV Society.  Zo heeft elk merk een aparte designer en product developer. De financiële, marketing en verkoop afdelingen werken voor alle merken. 

Employee benefits

  • Competitief salaris inclusief deels doorbetaalde pensioenregeling
  • Dinsdag kantoorlunch
  • Sporten tijdens werktijd
  • Personeelskorting op de nieuwste collecties.
  • Vrijdagmiddagborrel en leuke bedrijfsfeesten

Hoofdkantoor

Het HV Equestrian hoofdkantoor is gevestigd in het hypermoderne iBuilding in Den Haag. Dit ruime en prachtige kantoor ligt zeer centraal ten opzichte van de grote steden in de Randstad, luchthaven en belangrijke verkeersknooppunten.

Vacatures van HV Equestrian

Wil jij werken voor de meest innovatieve, kleurrijke en modieuze paardensportmerken van Europa? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Neem contact met ons op of doe een open sollicitatie via deze link!