Ti Sento – Milano

TI SENTO – Milano is een Nederlands sieraden merk dat niet met goud, maar met zilver werkt. De goudsmeden van het sieraden merk zijn de eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient. De sieraden van TI SENTO – Milano worden momenteel in meer dan 37 landen over de hele wereld verkocht.

Het team

Het TI SENTO – Milano team bestaat uit gedreven, zelfstandige en loyale professionals die het prettig vinden om in een informele en ondernemende omgeving te werken. Het bedrijf is van de korte lijnen, snelle beslissingen, willen verrassen & inspireren en vieren successen. Zelfstandige, energieke persoonlijkheden waarderen ze zeer.

Employee benefits

  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en input
  • Een plek in een gedreven team met informele, positieve en collegiale sfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Maandelijkse bedrijfsborrel
  • Leuk team en goede werksfeer

Hoofdkantoor in Amsterdam

Het TI SENTO – Milano hoofdkantoor is gelegen aan de Lemelerbergweg 42
te Amsterdam. Alle afdelingen komen bij elkaar op dit kantoor, wat de sfeer ongedwongen en vooral heel gezellig maakt! Het kantoor is makkelijk bereikbaar met het OV. Voor de autorijders onder ons: er is een parkeermogelijkheid voor de deur.

Vacatures van TI SENTO – Milano

Werken bij TI SENTO – Milano? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Neem contact met ons op of doe een open sollicitatie via deze link!