Cursus eigen kledingmerk opzetten

Droom jij van het starten van je eigen kledinglijn? Maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Dan is de cursus “Start je eigen kledinglijn” echt iets voor jou. Deze online, unieke & complete cursus helpt jou om een eigen kledingmerk op te zetten. Van start tot en met de lancering.

Inhoud cursus

16 lessen

Iedere les bevat video’s, een uitgebreid lesboek en andere handige tools, checklists en links. Je kan 24/7 terecht in de online leeromgeving zodat je kan leren waar en wanneer jij wil.

Coaching

Deze training bevat ook persoonlijke coaching door eigenaar Miranda van Driel. Maak gebruik van Miranda’s ervaring, kennis en netwerk. Stel jouw vragen tijdens 1-op-1 online coachgesprekken via Zoom. Liever persoonlijk afspreken? Ook dat is mogelijk!

Vragen per e-mail

Heb je tussen de coach calls vragen dan kun je die in de VIP variant altijd per e-mail stellen. Zodat jij altijd de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Workshops

Naast de online training zijn er ook live workshops. In de live workshop “Jij kan ook ontwerpen” leer je digitaal ontwerpen. Én we schrijven “Jouw marketingplan” ook in een inspirerende live workshop.

Interviews

Succesvolle mode ondernemers geven je een kijkje in hun keuken. Ze verklappen hun gouden tips voor jou als startende mode ondernemer. Zo kan je profiteren van hun kennis, ervaring en gemaakte fouten. Zodat jij precies weet wat je wel en niet moet doen als je start.

Toegang tot groot netwerk

Maak gebruik van het zorgvuldig opgebouwde netwerk van Miranda. Van stoffenleveranciers, ontwerpers, patroonmakers tot ateliers die de gehele productie maar ook het sample traject voor je uit handen kunnen nemen. Maar ook ervaren professionals op gebied van marketing, website of webshop, productfotografie, etc.

Over Miranda

Ik ben Miranda van Driel en in 1994 ben ik ‘Atelier M.C.’ begonnen. In de eerste jaren produceerde we vooral voor andere merken. Binnen een jaar startte ik mijn eigen collectie sportkleding genaamd PIXIE. Onze collectie werd gemaakt in ons eigen atelier in Nederland. We verkochten ons sportmerk de eerste jaren voornamelijk aan de sportspeciaalzaken.

We hebben grote veranderingen in de markt meegemaakt door de opkomst van internet. Maar we zagen ook grote kansen en zijn zelf overgestapt van levering aan winkels naar levering via onze eigen webshop. Na 23 jaar heb ik mijn sportkledingmerk verkocht en in 2017 ben ik een nieuw bedrijf op gebied van online marketing begonnen, Online Junkies.

Ik deel mijn kennis, ervaring en netwerk in de kledingindustrie in mijn online cursus “Start je eigen kledinglijn”. Zodat jij start zonder dat je in de valkuilen stapt, maar meteen met een goed plan zodat succes verzekerd is!

Ik ga graag samen met jóu aan de slag om nog een mooi Nederlands modemerk op de markt te zien!

Reviews

“Ik hoefde niet op zoek naar een atelier maar kon gebruik maken van Miranda’s netwerk.”

Voordat ik met de cursus begon had ik helemaal geen idee hoe en waar ik moest beginnen. Ik heb heel veel geleerd door de cursus en de gesprekken nadien. Ik hoefde niet op zoek naar een atelier maar kon gebruik maken van Miranda’s netwerk.  Geen moment spijt gehad van de investering! Het heeft me juist meer geld bespaart door de tips die ze aanreikt 🙏🏽 

- Dewi, Silessi

“Ik geef deze cursus als cijfer een 9,5 van de 10”

De cursus is/was mijn leidraad in het opzetten van de kledinglijn aangezien deze bestaat uit logische hapklare hoofdstukken voorzien van de nodige theorie en praktische tips. Daarnaast voorziet het mij van de nodige achtergrond informatie per onderwerp waardoor ik nu nog steeds regelmatig teruggrijp naar de map met uitgeprinte hoofdstukken. Zonder de cursus had ik niet hetzelfde resultaat gehad. Ik geef deze cursus als cijfer een 9,5 van de 10!

- Robine, Rouxbien

“Miranda coácht je – en neemt dus niet de leiding, maar laat jóu als ondernemer de leiding nemen. ”

Sinds de start van haar onderneming Online Junkies coacht zij mij en mijn man bij het runnen van ons schoenwinkelbedrijf. Ik kan je vertellen: het is héérlijk om een gedreven ondernemer, die ook zelf met de detailhandel heeft gewerkt en rechtstreeks met haar sportmerk aan de consument heeft verkocht, eens vanaf een afstandje naar je bedrijf te laten kijken, om tunnelvisie bij jezelf te voorkomen. En dit kan Miranda als de beste! Zij coácht je namelijk – en neemt dus niet de leiding, maar laat jóu als ondernemer de leiding nemen.

- Sandra, Silhouette Schoenen BV

Neem contact op

Heb je interesse in het volgen van deze cursus of heb je vragen? Neem contact op met Miranda via onderstaand formulier.