Werkwijze

Op zoek naar geschikte mode kandidaten?

Fashion Solution heeft een database met meer dan 40.000 kandidaten uit de mode- en lifestylebranche. Wij bemiddelen in verschillende functieniveaus zoals MBO, HBO en WO en ook in verschillende vakgebieden denk aan; Styling & Design, Visual Merchandise, CadCam/Patronen, Inkoop & Productie, Logistiek, Sales, Retail, Marketing, E-Commerce en Administratief voor starters, juniors, seniors, management en directieniveau. Wij gebruiken verschillende kanalen om onze vacatures te promoten, zoals, website, mobiele app en social media. Hieronder staat onze werkwijze uitgelegd.

 • Vacatures

  Maak je eigen bedrijfsprofiel aan waar je jouw vacatures en gegevens zelf kunt beheren of maak een mode en lifestyle vacature aan. Klik hier om meteen aan de slag te gaan!

 • Contactpersoon

  Fashion Solution heeft drie  recruiters met elk een eigen specialisme. Op basis van de vacature gaat ons team op zoek naar de perfecte kandidaat. Er word één recruiter aangewezen die jouw contactpersoon zal worden. Jouw contactpersoon komt op bedrijfsbezoek en bespreekt de vacature, werkwijze, voorwaarden en de eisen die jullie aan een kandidaat stellen.

 • CV's

  Na het gesprek sturen we de opdrachtbevestiging (met alle informatie, voorwaarden en fee percentages) en zodra we de opdrachtbevestiging getekend hebben ontvangen gaat de recruiter op zoek naar geschikte kandidaten. De recruiter stuurt je alleen de cv’s van de beste kandidaten door, inclusief een introductie over de kandidaat van de recruiter. Fashion Solution spreekt al haar kandidaten voordat we de cv’s doorsturen.

 • Gesprekken

  Wil je naar aanleiding van de cv’s bepaalde kandidaten uitnodigen voor een eerste gesprek? Neem dan contact op met je contactpersoon en wij regelen de afspraak. Graag ontvangen we na elk gesprek feedback over de kandidaat en bespreken we de vervolg procedure.

 • Succesvol

  Heb je de perfecte kandidaat gevonden via Fashion Solution en wil je de kandidaat aannemen? Dan kunnen jullie direct een voorstel maken en deze naar de kandidaat sturen. Graag worden we hiervan op de hoogte gehouden. Fashion Solution onderhandelt niet in salarissen en arbeidsvoorwaarden.