Werving & Selectie

Fashion Solution werft en selecteert al meer dan 20 jaar geschikte kandidaten voor de mode- en lifestylebranche. Onze talentpool bestaat inmiddels uit meer dan 40.000 kandidaten met ervaring in de mode-industrie. Door de jaren heen hebben wij met meer dan 5.000 opdrachtgevers gewerkt en kennen wij de branche daardoor als geen ander. Wij bemiddelen in functies van styling, inkoop, product management, cadcam en visual merchandising tot commerciële, retail, e-commerce, marketing en administratieve functies. Wij werken niet op ”No Cure No Pay” basis en geloven in langdurige samenwerkingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met ons RPO model de juiste focus kunnen behouden op uw vacature en daarmee kwaliteit kunnen waarborgen.

Waarom wij?

  • Wij ontzorgen en maken het werving & selectie proces voor jouw bedrijf makkelijker, effectiever en sneller.
  • Wij begeleiden het hele traject van het aannemen van nieuw talent: van het werven van kandidaten tot aan de on-boarding.
  • Met meer dan 20 jaar ervaring is Fashion Solution dé werving & selectie specialist in de modebranche.
  • Fashion Solution is een echte allrounder, wij bemiddelen en hebben expertise in alle functiegebieden binnen de modebranche.
  • Wij bemiddelen zowel in fulltime en parttime functies als freelancers en uitzendkrachten.
  • Door gerichte voorselecties en diepte interviews met kandidaten weten wij de beste mensen te vinden.
  • Onze talentpool bestaat uit meer dan 40.000 kandidaten, voornamelijk bestaande uit kandidaten die in de modebranche werken of een mode opleiding hebben afgerond.
  • Naast werving & selectie, bieden wij verschillende trainingen aan zoals LinkedIn workshops, sollicitatie trainingen, loopbaan coaching en cursussen in Adobe Photoshop, Illustrator en inDesign.

Werkwijze

Plaats een vacature

Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze recruiters. Wij bieden ook de mogelijkheid om direct een vacature advertentie te plaatsen op onze website. Voor vacature advertenties doen wij geen werving & selectie.

Kennismaking

Er word één recruiter aangewezen die jouw contactpersoon zal worden. Jouw contactpersoon komt op bedrijfsbezoek en bespreekt de vacature, werkwijze, voorwaarden en de eisen die jullie aan een kandidaat stellen.

Start zoektocht

Zodra de opdrachtbevestiging getekend is gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Wij sturen alleen CV’s van de beste kandidaten door, inclusief een introductie over de kandidaat. Wij spreken alle kandidaten persoonlijk voordat we deze introduceren.

interviews

Interviews

Wil je kandidaten uitnodigen voor een eerste gesprek? Wij regelen de afspraak. Graag ontvangen we na elk gesprek feedback over de kandidaat en bespreken we de vervolg procedure.

Nieuw talent!

Heb je de perfecte kandidaat gevonden? Dan kunnen wij in overleg jullie voorstel en arbeidsvoorwaarden met de kandidaat bespreken. Tot aan het aannemen van de kandidaat begeleiden wij het hele proces.