Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze werkwijze, vacatures of een ander onderwerp? Misschien staat het antwoord hieronder. Toch niet gevonden? Dan kun je ons een e-mail sturen via onze contactpagina.

 • In welke vakgebieden bemiddelen jullie?

  Wij zijn een compleet werving & selectie bureau en bemiddelen dan ook in diverse vakgebieden op MBO, HBO en WO niveau, van starter- tot management functies:

  1. Styling & Design
  2. Inkoop & Productie
  3. Commercieel
  4. Visual Merchandise
  5. Retail
  6. Marketing & E-commerce
  7. HRM
  8. Logistiek
  9. CadCam & Patronen
  10. Administratief & Office

  Bekijk al onze openstaande mode vacatures

 • Hoe meld ik een mode vacature aan?

  Je kunt bij Fashion Solution een mode vacature aanmelden via het aanmeldformulier, of door een opdrachtgeversprofiel aan te maken en in het profiel de vacature aan te melden. Wij vermelden de naam van jouw organisatie niet op de website en werken op basis van ‘No Cure, No Pay’.

 • Wat is de werkwijze van Fashion Solution voor opdrachtgevers?

  Fashion Solution is een werving & selectie bureau gespecialiseerd in de mode- en lifestylebranche. Wij werken niet op ”No Cure No Pay” basis, want wij zijn ervan overtuigd dat wij met ons RPO model de juiste focus kunnen behouden op uw vacature en daarmee de kwaliteit kunnen borgen. Wij plaatsen vacatures op onze website en gaan op zoek naar de perfecte kandidaat. Klik hier voor de complete uitleg over onze werkwijze.

 • Hoe komt Fashion Solution aan haar kandidaten?

  De website is erg goed vindbaar. We hebben meer dan 20.000 bezoekers per maand. Daarnaast zijn we actief op social media en geven we trainingen op diverse mode scholen.

 • Spreken jullie alle kandidaten die jullie voorstellen?

  Wij spreken al onze kandidaten voordat wij hun cv voorstellen bij onze opdrachtgevers. Alle onze kandidaten zijn ook op de hoogte dat hun cv via Fashion Solution is voorgesteld en bij welke opdrachtgever dit is.

 • Kunnen jullie ook kandidaten op uitzend- en freelance basis bemiddelen?

  Ja! Wij zijn sinds 2013 aangesloten bij de NBBU en voldoen daarmee aan de hoogte kwaliteitseisen. We kunnen al enige werving & selectiebureau in de mode- en lifestylebranche kandidaten maximaal 3 jaar lang op uitzendbasis verlenen.

  Ook kunnen kandidaten op freelance basis worden aangenomen.

 • Ik ben op zoek naar stagiaires, kan ik dan ook bij Fashion Solution terecht?

  Ja! We hebben onze eigen stagebank, www.modestage.nl. Deze is kosteloos te gebruiken door studenten en opdrachtgevers.

  Werkwijze Modestage.nl:

  Stap 1
  Wij ontvangen de stage omschrijving graag als Word document (incl. werkzaamheden, eisen, omschrijving bedrijf en contactgegevens).

  Stap 2
  Zodra de studenten via onze website solliciteren worden de cv’s naar je doorgestuurd.

  Stap 3
  Jullie laten zelf de studenten weten of ze in aanmerking komen voor de stage. Dit is een gratis dienst, wij zitten hier verder niet meer tussen. Dus als jullie een student wil afwijzen/uitnodigen/aannemen, dan communiceren jullie dat zelf met de student.

  Stap 4
  Het is kosteloos om op deze manier een stagiaire aan te nemen.

  Stap 5
  Graag worden wij op de hoogte gehouden van alle sollicitatieprocedures van de studenten die we naar jullie hebben doorgestuurd (afgewezen/uitgenodigd/aangenomen). Zo blijft onze administratie ook up to date.

  Stap 6
  Is de stage ingevuld en niet meer actief? Dan horen wij graag van je zodat we de stage van de website kunnen afhalen. Wij vermelden de naam van de opdrachtgever niet op de website.

 • Wat is het adres van jullie kantoor?

  Cruquiuskade 247
  1018 AM Amsterdam

  info@fashionsolution.nl
  071-5123337