TICA trapt nieuw inkoopseizoen af met de Look, Feel & Buying Days

24 januari 2023

Van 29 tot en met 31 januari 2023 organiseert TICA Trends & Trade de Look, Feel & Buying Days. Tijdens dit terugkerende event ontdekken bezoekers de nieuwste voorjaarstrend, wonen ze de meest inspirerende lezingen bij en genieten ze van fijne kortingen op héél veel producten. De Look, Feel & Buying Days worden georganiseerd in de cash & carry’s en in de conceptstores in Aalsmeer en Venlo.

Inspiratie voor elke inrichting

TICA trapt het jaar vol enthousiasme af met nieuwe inspiratie voor ondernemers in de lifestylebranche. Wat moét je dit voorjaar in je winkel hebben, wat mag de deur uit en waar maak je jouw collectie of stylingproject mee compleet? TICA is er voor wederverkopers en professionele eindgebruikers die willen groeien én onderscheidend willen zijn. Er kunnen op één dag bij TICA twintig bloemisten inkopen doen, aan het einde van de dag gaan zij met twintig compleet verschillende inkoopwagens langs de kassa.

Nieuwste trend: Funny Art & Funky Colours

Al edities lang staat dit terugkerende TICA-event garant voor heel veel lifestyle- en
wooninspiratie. Makers en creators ontmoeten elkaar, nieuwe collecties worden
gepresenteerd en de nieuwste voorjaarstrend wordt geshowd. De trend is wederom door het eigen stylistenteam van TICA ontwikkeld en vastgelegd met producten van de exposanten uit de cash & carry’s. Het voorjaar bij TICA staat in het teken van: Funny Art & Funky Colours.

Over TICA Trends & Trade

TICA Trends & Trade is hét B2B lifestyle inkoopplatform voor professionals in de home-, gift-, garden-, fashion en lifestylebranche. De uitgebreide collectie telt meer dan 300 verschillende merken en een assortiment van ruim 800.000 artikelen. TICA-members kunnen zeven dagen per week terecht bij de vestigingen in Aalsmeer en Venlo én hun inkopen 24/7 online doen via TICA x Orderchamp. Alle producten kunnen per stuk worden gekocht, zodat TICA-members hun voorraad flexibel en op maat kunnen beheren.

Kijk voor meer informatie en het programma van de lezingen en workshop tica.nl. Hier kunnenbezoekers zich ook inschrijven voor de lezingen en workshop.