Recap Modefabriek Juli 2024: alle highlights

09 juli 2024

Afgelopen zondag 7 en maandag 8 juli vond dé modebeurs van Nederland weer plaats in de RAI: de Modefabriek. Wij van Fashion Solution waren ook weer van de partij met onze zogeheten “Job Wall” waar modeprofessionals direct konden solliciteren op de nieuwste mode- en lifestyle vacatures. Daarnaast is de Modefabriek natuurlijk de plek om de nieuwe collecties van verschillende modemerken te bekijken. Onder de exposanten zagen we een hoop bekende gezichten, maar ook een aantal nieuwelingen. Dit waren onze favoriete merken op de Modefabriek 2024.

Beaumont

Het Amsterdamse modemerk Beaumont maakte indruk met hun prachtige stand. De nieuwe SS25 collectie werd gepresenteerd in een zee van groen en bloemen. Laat de zomer maar komen!

kaffe curve

Het van origine Deense merk KAFFE was aanwezig op de Modefabriek met hun size-inclusive submerk KAFFE Curve. Met de speciaal ontworpen plus size kledingstukken in moderne, Scandinavische stijl laat het merk elke vrouw zich mooi en zelfverzekerd voelen.

JOSH V

Onze partner JOSH V was natuurlijk weer van de partij met een prachtige stand waar ze hun nieuwste Spring/Summer ’25 collectie presenteerden. Er waren goodie bags en een vending machine waar je verschillende prijzen kon winnen.

HARPER & YVE

Harper & Yve bekende kleur met hun stand vol bold kleuren en eclectische prints. Als het aan dit merk ligt, mogen we ons wel wat uitbundiger en opvallender kleden. We like!

FILA

Het sportmerk FILA presenteerde hun Spring/Summer ’25 collectie op de Modefabriek. De collectie bestond uit kleurrijke en vrolijke designs. Om extra in de summermood te komen, was er ook een grijpmachine om de leukste prijzen te pakken.