Op zoek naar nieuw talent? Wij vinden de perfecte match.

16 september 2024

Op zoek naar de perfecte match voor jouw organisatie? Wij kunnen helpen!

Al meer dan 25 jaar helpen wij mode- en lifestyle bedrijven bij het vinden van nieuw talent. Ons doel is om opdrachtgevers te ontzorgen bij het werving- en selectieproces. Wij nemen het volledige proces uit handen, met als resultaat dat wij de allerbeste match tussen kandidaat en opdrachtgever binnen no-time weten te vinden! Bekijk de verschillende services hieronder die wij aanbieden bij het vinden van nieuw talent.

Werving & Selectie

Kies je voor Werving & Selectie, dan gaan wij actief op zoek naar de beste kandidaat voor jouw organisatie. Wij nemen het volledige proces uit handen: van werving en sollicitatiegesprekken tot aan on-boarding. Ons doel? De perfecte match vinden voor jouw bedrijf en zorgen voor duurzame samenwerkingen.

Vacature Advertenties

Buiten de gebruikelijke werving en selectie is er ook een mogelijkheid om een advertentie te plaatsen via onze kanalen. De vacature advertentie wordt dan zowel op onze website, als die van onze partner Textilia geplaatst. Door deze samenwerking bereiken wij maandelijks meer dan 150.000 modeprofessionals via beide websites, nieuwsbrieven, magazines en social media-kanalen. Let op: bij een vacature advertentie solliciteren kandidaten zelf via onze website, waarna jij als opdrachtgever automatisch een compleet dossier (CV en motivatiebrief) ontvangt. Bij het plaatsen van een vacature advertentie wordt er geen gebruik gemaakt van onze recruiters of van onze database en doen wij dus geen discrete selectie.

Lees hier meer over vacature advertenties en plaats gemakkelijk direct jouw advertentie.

Wil je een vacature bij ons uitzetten of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan hier contact met ons op en wij helpen je graag met de zoektocht naar nieuw talent!