Lofty Manner Winter 2022 collectie

30 september 2022

De eindeloze zomeravonden op het terras maken dit seizoen plaats voor wandelingen door de natuur, schaatsen in de stad of op natuurijs en gezellige diner dates met vrienden en familie. Hoe het winterseizoen er voor jou ook uitziet: stijlvolle winteroufits mogen niet in je garderobe ontbreken.

Voor de Winter 2022-collectie van Lofty Manner is daarom gekozen voor een mix van robuuste materialen en zwaardere stoffen met verschillende en uitgesproken structuren als grote silhouetten en diverse prints. Ga deze winter voor comfort but fashionable en mix, match én unmatch de nieuwe collectie voor de perfecte winterlook.

Kleuren

Voor de Winter collectie heeft het designteam van Lofty Manner zich laten inspireren door de minimalistische en natuurlijke kleuren van The Rocky Mountains in Canada. De collectie is zoals altijd opgedeeld in twee collecties met verschillende kleurpaletten en prints.

Part 1:
Het herfstseizoen vloeit qua natuur langzaamaan over in de winter, waarbij het landschap nog volop in kleuren als bruin en geel te zien is. Voor Part 1 van de Winter collectie zijn deze kleuren een grote bron van inspiratie geweest, waardoor er een kleurenpalet van Black, Sunrise Yellow en Sandalwood Brown is ontstaan.

Part 2:
Gedurende de winter seizoen verandert de natuur zich van herfstachtige kleuren als geel en bruin naar koele tinten als mint en groen. Voor Part 2 van de Winter collectie zijn deze natuurlijke tinten verwerkt in een kleurenpalet waar Frosty Mint en Pine Tree Green de hoofdrol spelen.

Stoffen, materialen en details

Deze winter gaat Lofty Manner dan ook voor een combinatie van fashion and comfort in de vorm van cozy knitwear, speelse en zwaardere stoffen en losse en wijde silhouetten. Denk aan oversized jackets gemaakt van stevige materialen als tweed of vilt, vrouwelijke knitwear en gewatteerde gilets in teddystof of opvallende prints. Creëer dit seizoen jouw eigen look door op verschillende manieren loose fit items met vrouwelijke styles te combineren.

Part 1 is 29 september gelanceerd, part 2 volgt in week 44. De collectie is verkrijgbaar via de webshop en partners.