Lofty Manner High Winter & Party-collectie

22 november 2022

Pailletten, velvet en heel veel glitter. Dit betekent maar een ding: de feestdagen komen er aan! Het seizoen waar je qua look alles uit de kast mag trekken en daar mag de juiste outfit niet bij ontbreken. Ga jij het party seizoen voor op en top glamour met een glitterjurk of kies je juist voor een stylish power suit? Waar je ook naar op zoek bent; de High Winter & Party-collectie van Lofty Manner has it all!

Zeg je pailletten en glitters, dan zeg je natuurlijk Lizzy van der Ligt. De business woman en influencer staat bekend om haar uitgesproken stijl en weet als geen ander hoe je een party look moet samenstellen. Voor de High Winter & Party-collectie heeft Lizzy een aantal items uitgekozen die behoren tot Lizzy’s Favourites. Van de glittery little black dress Kendall tot aan het bronzen glitterpak bestaande uit top Krissy en trouser Kaitlynn: de favorieten van Lizzy zijn perfect voor het party season. 

Stoffen en materialen

Voor een groot gedeelte van de collectie is er gekozen voor zachte en comfortabele stoffen. Van zacht knitwear tot aan velvet. Voor deze items geldt: comfort meets fashion. Verder vind je bij de echte party items veel glitter, velvet en kant terug. Items waarbij iedereen weet: it’s time to party!

Kleuren en prints

Voor deze collectie is gekozen voor een kleurenpalet van onder meer Velvet Brown, Midnight Black, Almond Beige en Mahogany Red in combinatie met statement details die alle items stuk voor stuk feestelijk maken. Naast deze warme en tegelijkertijd feestelijke kleuren, is er ook gekozen voor opvallende prints. Van een stijlvolle twist van zowel de zebra- als leopard print, zul je zeker opvallen met de items met de trendy sterrenprint ‘Reach to the stars’.

Stijlen en fit

De collectie heeft voor ieder wat wils. Van losvallende jurkjes met accent in de taille tot aan aansluitende tops met heel veel stretch: de High Winter & Party-collectie zorgt er niet alleen voor dat je er stralend uitziet, maar dat je je ook bij elke gelegenheid en ieder feestje comfortabel in je outfit voelt.

De High Winter & Party-collectie is verkrijgbaar op www.loftymanner.com en bij alle Lofty Manner retail partners.