COVID Fashion: De Thuiswerk Trui van SNURK

04 december 2020

AMSTERDAM, 03/12/2020. Loungewear en pyjama merk SNURK lanceert morgen De Thuiswerk Trui. Een comfortabele katoenen sweater waarmee je toch netjes voor de dag komt tijdens je online Zoom of Skype meetings. De ‘jasje-dasje’ fotoprint op de trui zijn op beeldscherm nauwelijks te onderscheiden van echt. Let wel even op dat je de chipskruimels afveegt voordat je live gaat. De Thuiswerk Trui is er in dames en heren uitvoering, gemaakt van biologische stretchkatoen en kost €54,95 per stuk. Vanaf vrijdag 4 december te koop in Nederland en België, online via snurk.nl

Door de pandemie werken velen van ons nog steeds vanuit huis. Best vervelend ondertussen, om je telkens voor die ene video call netjes aan te moeten kleden. Tegelijkertijd is representatief overkomen natuurlijk wel zo prettig, ook voor je collega’s. De makers van de Thuiswerk Trui spelen hier slim op in, met wat humor en luchtigheid. Iets waar de thuiswerker ook wel aan toe is. Maar dikke kans dat je collega’s niet eens doorhebben dat je geen echt jasje aan hebt. Doe de trui jezelf cadeau of vrolijk er een collega mee op zo vlak voor de feestdagen. En heb je nou lak aan professioneel overkomen? Dan heeft SNURK nog meer keuze in loungewear kleding en pyjama’s met leuke prints.

Het Amsterdamse merk SNURK maakt van slapen en bankhangen graag een feestje en is wereldwijd op meer dan 2.000 plekken te koop. Hun beddengoed en kleding wordt geproduceerd in Portugal en het merk werkt alleen met gecertificeerd biologisch katoen. Je vindt SNURK online en bij de betere lingerie- en beddengoed zaak, gift en conceptstores en warenhuizen zoals de Bijenkorf.