Vacature plaatsen via Fashion Solution

RECRUITMENT

Werving & Selectie

Wij bieden 100% garantie op plaatsing

Onbeperkt limiet aan social media gebruik & algemene nieuwsbrief!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Het aannemen van een nieuwe medewerker kost nogal wat tijd en aandacht. Het opstellen van een vacature, het lezen van alle motivatiebrieven en het voeren van eerste gesprekken maken onderdeel uit van het sollicitatieproces. Daarnaast is het niet gemakkelijk om de juiste persoon aan te nemen. Want hoe zit het met persoonlijke klik? Klopt de informatie wel en past diegene wel in het team?

Fashion Solution streeft naar het vinden van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Wij bemiddelen in functies van styling, inkoop, cadcam, productmanagement en visual merchandising tot commerciële, retail, marketing e-commerce en administratieve functies. Fashion Solution schakelt snel, is een betrouwbare partner en levert kwaliteit.

Wil jij gebruik maken van recruitment? Wij bieden voor een zeer laag tarief werving en selectie aan en garanderen 100% plaatsing.

Meer informatie over werving en selectie? Neem contact op met: info@fashionsolution.nl of via 071 – 512 3337


ADVERTEREN

Fashion Solution biedt verschillende mogelijkheden om een vacature uit te zetten. Buiten de gebruikelijke werving en selectie is er ook een mogelijkheid om een advertentie te plaatsen. Hier wordt dan geen gebruik gemaakt van het werving- en selectieproces of recruiters, maar kunnen de kandidaten zelf solliciteren.

Zodra de kandidaten via ons binnen komen dan ontvang jij als opdrachtgever een compleet dossier (cv en motivatiebrief) en regel jij zelf het proces van begin tot eind. Let wel op: er word geen gebruik gemaakt van onze database en wij doen geen discrete selectie!

Meerdere vacatures plaatsen? 

Plaats dan nu 1 jaar lang onbeperkt vacatures op onze website voor maar €1200,- excl. btw.
Elke vacature zal 30 dagen online staan op onze website en 2 keer gedeeld worden op onze social media kanalen. Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan contact op met peterdekok@fashionsolution.nl.

OPTIE 1

  • 1 vacature
  • 14 dagen online

€99,-
incl logo

OPTIE 2

  • 1 vacature
  • 30 dagen online
  • 2 keer op onze social media kanalen

GEMIDDELD BEREIK:
75.000

€197,-
incl logo

OPTIE 3

  • 1 vacature
  • 45 dagen online
  • 1 week op homepagina JOB OF THE WEEK!
  • 4 keer op onze social media kanalen
  • 2 keer in de nieuwsbrief

GEMIDDELD BEREIK:
250.000

€397,-
incl logo

Alle genoemde prijzen zijn excl btw!
*Dit geldt alleen voor het adverteren van een vacature. Een stage plaatsen is bij ons kosteloos via www.modestage.nl
**LET OP! Bij deze opties wordt geen gebruik gemaakt van onze database en doen wij geen gerichte selectie op de cv’s die via ons binnen komen.


STAGE PLAATSEN


Organisaties die werkzaam zijn binnen de Fashion & Lifestyle branche kunnen via www.modestage.nl gratis stages plaatsen. Met meer dan 3000 studenten per week bieden wij de unieke kans om een grote doelgroep te bereiken.

Bij het plaatsen van een stage zorg je ervoor dat het formulier zo compleet en uitgebreid ingevuld is. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, zal de stagecoördinator deze controleren en online zetten. Wanneer kandidaten reageren op de stage dan sturen wij direct de compleet dossier door (cv, motivatiebrief en pasfoto!). De stage die je plaatst blijft 2 maanden op www.modestage.nl actief.