Fashion Sollicitatiegids

Fashion Solution brengt elk jaar in samenwerking met Modestage.nl de Fashion Sollicitatiegids uit!

sollicitatiegids
Ga jij binnenkort afstuderen en kan jij wel wat tips gebruiken over bijv hoe jij jouw cv op kunt stellen of jezelf voor te bereiden op een sollicitatiegesprek? Of ga jij binnenkort stage lopen en ben je druk op zoek naar een plekje? Of weet je niet hoe jij jezelf moet presenteren bij een gesprek? Dan is onze musthave sollicitatiegids echt iets voor jou….

Onze gids bevat boordevol informatie en tips om jou verder te helpen voor en tijdens jouw stagegesprek. Hoe maak je een te gekke cv & motivatiebrief? Uitgenodigd voor een gesprek, hoe en nu verder? Wat kun je doen tegen al die zenuwen? Dit vind jij allemaal terug in onze fashion gids.

Ook staan er verschillende modebedrijven in die stages en/of startersfuncties aanbieden. Na het afstuderen wil jij natuurlijk graag aan het werk, maar waar begin je?

Kortom, een echte MUSTHAVE dus!

Wat kun jij verwachten?

  • Het opstellen van jouw CV en je motivatiebrief
  • Het voorbereiden van een sollicitatiegesprek
  • Uitgebreide informatie over functies en salarissen
  • Interviews met interessante mensen uit de modebranche
  • Stageplekken en of startersfuncties bij verschillende modebedrijven
  • En nog veel meer…

Heb je interesse gekregen in de complete gids en wil je graag alles op je eigen gemak kunnen lezen?

Bestel dan nu de sollicitatiegids (Buiten Nederland €13,00) via de link hieronder! Ondertussen kun je ook onze online sollicitatietips lezen. Zodra wij het bevestiging van de betaling hebben ontvangen, sturen wij de sollicitatiegids per post naar je toe!

* * * *