Vacature plaatsen via Fashion Solution

werkwijze
Fashion Solution brengt op een persoonlijke manier mensen in de mode- en lifestylebranche bij elkaar. Wij streven naar het vinden van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever voor zowel de korte als lange termijn, in verschillende dienstverbanden (werving & selectie, uitzenden, freelance, stage). Wil jij bij ons een vacature of stage plaatsen? Dat kan uiteraard. Dit doe je door middel van onze volgende opties:

 VACATURE ADVERTENTIE PLAATSEN €99,-
 VACATURE WERVING EN SELECTIE DOOR FASHION SOLUTION
 STAGE PLAATSEN

Let dus bij het plaatsen van een vacature er goed op dat je de juiste optie hebt aangevinkt. Kom je er niet goed uit of wil je meer uitleg? Neem dan contact met ons op via 071-512 33 37 of stuur een email naar info@fashionsolution.nl

 
 

UITLEG OPTIES:

WERVING EN SELECTIE FASHION SOLUTION

Fashion Solution bemiddeld in functies van styling, inkoop, productmanagement, cad cam en visual merchandising tot commerciële, retail, e-commerce, marketing en administratieve functies. We werken op basis van “No Cure, No Pay”. Fashion Solution werft en selecteert al meer dan 19 jaar geschikte mode & lifestyle kandidaten die parttime of fulltime beschikbaar zijn.

Als jij via Fashion Solution een kandidaat aanneemt op basis van werving & selectie, betaal jij een afgesproken fee over het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld. De fee is afhankelijk van diverse factoren zoals het niveau van de functie.
 

***
 
ADVERTEREN €99,- incl logo

Bij het plaatsen van een advertentie op onze website worden de contactgegevens en naam van het bedrijf openbaar gemaakt. Dit is ideaal voor onze kandidaten, en geven hun de unieke kans om rechtstreeks te solliciteren en contact te hebben met de desbetreffende contactpersoon.

  » Een vacature plaatsen kost €99,- inclusief logo!

Op deze manier kan er sneller geschakeld worden tussen opdrachtgever en kandidaten. Het is geheel aan de contactpersoon of de kandidaat wel of niet uitgenodigd gaat worden. (Let op, wij zullen geen discrete selectie doen!)

  » U ontvangt een compleet dossier welke bestaat uit een CV, motivatiebrief en een pasfoto

  » Wil u wel een discrete selectie van de cv’s van kandidaten? Dan kun u dit aangeven als extra optie (+€250,-) via de website

  » Je ontvangt een overzicht van Google Analytics voor eigen schattig/gebruik

 
WAT DOEN WIJ?
Wij zullen de vacature vanuit onze kant een flinke promotie geven op onze sociale media kanalen (LinkedIn, Facebook & Groepen) en nemen wij de vacature altijd mee in onze nieuwsbrief.

  » Social media kanalen heeft een bereik van: 8000+
  » Onze nieuwsbrief heeft een bereik van: 12.000+

 

***
 
STAGE PLAATSEN

Stage plaatsen is en blijft geheel kosteloos! Maar om het proces sneller te laten verlopen, kan je bij ons jouw bedrijfslogo (+€50,-) aan de stage toevoegen. Zo breng je jouw geplaatste stage nog meer onder de aandacht en kunnen de kandidaten niet alleen via ons reageren (wij sturen uiteraard de gegevens van de kandidaat z.s.m mogelijk door) maar ook rechtstreeks via jouw bedrijf aan de hand van het logo. Bedrijfslogo toevoegen gaat via extra optie’s.

  » Om het proces te versnellen kunt u, indien gewenst en tegen betaling van €50,- een logo plaatsen bij uw stage vacature(s).

 


 

EXTRA OPTIESextra options

Wil jij een discrete selectie van de cv’s van kandidaten? Dan kun je dit aangeven als extra optie (+€250,-) via de website. Dit houdt in dat wanneer een kandidaat reageert op jouw vacature, wij de CV + motivatie doornemen en eventueel contact opnemen voor meer informatie. Zo ontvang je dus altijd een geschikte kandidaat voor de functie!

  » Afrekenen doe je door middel van Ideal of Factuur (+ €25,- administratiekosten)

 

Maak eerst een keuze voor een pakket, daarna kan de informatie omtrent de vacature worden ingevuld.
Je wordt doorgestuurd naar het overzicht van onze vacature pakketten.