JOSH V lanceert JOSH V HOME

16 december 2020

Luxe woonaccessoires van Nederlandse interieurmerken, geselecteerd door Josh Veldhuizen

Amsterdam, 16 december 2020 – Vanaf vandaag voegt fashion en lifestyle-merk JOSH V HOME AND LIFESTYLE ACCESSORIES – SELECTED BY JOSH aan haar platform toe. Naast de JOSH V-collecties kleding, schoenen, tassen en sieraden zijn er nu ook luxe woonaccessoires verkrijgbaar op de webshop van JOSH V.

Het aanbod JOSH V HOME bevat een selectie woonaccessoires van de favoriete Nederlandse interieurmerken van Josh Veldhuizen, waaronder Pols Potten en Eichholtz. Dit geselecteerde aanbod bestaat uit verschillende categorieën interieurartikelen, zoals vazen, kandelaars, sierkussens, windlichten, porseleinen potten, koffietafelboeken en marmeren ornamenten.

Josh Veldhuizen, CEO en modeontwerpster bij JOSH V: ‘JOSH V is niet alleen een kledingstijl maar een gehele lifestyle. We willen vrouwen inspireren die goed en stijlvol voor de dag willen komen, zowel in persoon als middels haar omgeving. Nu tijdens corona iedereen vooral thuis is en ook thuiswerkt is een prettige omgeving nóg belangrijker geworden. Het doel van JOSH V HOME is om onze klanten deze fijne en inspirerende omgeving te bieden, die aansluit bij de persoonlijke stijl en het beste uit de persoon haalt.’

Met de toevoeging van JOSH V HOME zet het merk weer een grote stap in de richting naar allround lifestyle brand. Vooralsnog worden er alleen accessoires van vooraanstaande Nederlandse interieurmerken verkocht op de webshop, maar de ambitie voor de toekomst is om JOSH V HOME verder uit te breiden met meer soorten woonartikelen en hier uiteindelijk ook private label interieur-items – ontworpen door Josh zelf – aan toe te voegen.

‘We zijn met een aantal hele leuke, creatieve samenwerkingen bezig en daarnaast zijn er nieuwe, eigen producten in ontwikkeling – van homewear en sleepwear tot uiteenlopende accessoires om je woonkamer, keuken en slaapkamer mee te decoreren. Het assortiment wordt enorm ruim en gevarieerd en ik kan niet wachten om dit met de buitenwereld te delen! Maar tot dat moment bied ik graag op JOSHV.com de ruimte aan andere Nederlandse merken,’ aldus Josh Veldhuizen.

De woonaccessoires uit de collectie JOSH V HOME, HOME AND LIFESTYLE ACCESSORIES – SELECTED BY JOSH zijn vanaf 16 december 2020 verkrijgbaar via JOSHV.com.