Maak een job alert aan

6 stages gevonden


DESIGN & PRODUCTIE STAGIAIRE

Noord-Holland Styling / Design Stage Universiteit (WO) / HBO / MBO 02-12-2021

Voor het meest ambitieuze kinderlabel in Amsterdam en omstreken zijn wij opzoek naar een design/ productie stagiaire voor 4/5 dagen per week, voor een periode van minimaal 5 maanden. House of Jamie biedt de mogelijkheid om volledig mee te draaien in het bedrijf; je krijgt te maken met alle aspecten van het runnen van een eigen modelabel en een webshop. House of Jamie is gevestigd in Diemen (vlakbij metrostation Diemen Zuid/ Verrijn Stuartweg).

Bekijk stage

MARKETING CREATIVE

Noord-Holland Marketing Stage Universiteit (WO) / HBO / MBO 02-12-2021

Houseofjamie biedt de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij een snelgroeiend kinderkleding en – accessoire label en om te ervaren hoe het hele traject verloopt vanaf het ontwerpproces tot aan het lanceren van de nieuwe collectie.

Bekijk stage

Marketing stagiaire

Zuid-Holland Marketing Stage MBO / HBO 16-11-2021

Ben jij een creatieve, ambitieuze student met een passie voor social media en wil jij binnenkort parttime aan de slag bij het leukste online modemerk van Nederland? Dan zoeken wij JOU! In een leuk team leer je hoe je social media content en campagnes creëert, uitvoert en analyseert. Je krijgt de kans om eigen initiatieven uit te werken en vrijheid in je werkzaamheden. Sounds good? Lees verder voor de details!

Bekijk stage

Stage Online Marketing & Market Places

Zuid-Holland E-commerce Fulltime HBO 20-10-2021

Ben je gek op fashion en wil je jouw kennis vergroten op het gebied van online marketing & market places? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze sterke groei van het komende jaar zijn we op zoek naar een ondernemende en creatieve stagiaire die ons e-commerce team komt versterken. Is deze stage precies wat je zoekt? Stuur dan jouw CV met foto en motivatie via de onderstaande knop.

Bekijk stage

Stage Brand Marketing Assistant

Noord-Holland Marketing Stage HBO / MBO 14-09-2021

Op het hoofdkantoor van Lofty Manner zoeken wij een stagiair(e) Brand Marketing Assistant. Wil jij graag carrière maken in een creatieve en ambitieuze omgeving? Dan is wellicht deze stage iets voor jou! Als Brand Marketing assistant heb je een goed gevoel voor trends, beeld en bewerking.

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper