Maak een job alert aan

9 stages gevonden


DESIGN INTERN

Noord-Holland Styling / Design Stage MBO / HBO 16-09-2021

JOSH V werd in 2011 opgericht door modewerker Josh Veldhuizen, geboren en getogen in Amsterdam. In slechts een paar korte jaren slaagde ze erin het merk te veranderen in een prominent modelabel met behulp van haar passie voor mode, ondernemersgeest en het vele harde werken. JOSH V is nu een van de snelst groeiende modemerken in Europa. Het label staat bekend om haar kenmerkende luxueuze stijl en hoogwaardige, zeer vrouwelijke collecties met unieke afwerkingen.Wij zijn per November/December 2021 opzoek naar een stagiaire die ons designteam komt versterken voor minimaal 6 maanden. Interesse? Stuur dan meteen je CV met foto, digitale portfolio en motivatiebrief!

Bekijk stage

Stage Brand Marketing Assistant

Noord-Holland Marketing Stage HBO / MBO 14-09-2021

Op het hoofdkantoor van Lofty Manner zoeken wij een stagiair(e) Brand Marketing Assistant. Wil jij graag carrière maken in een creatieve en ambitieuze omgeving? Dan is wellicht deze stage iets voor jou! Als Brand Marketing assistant heb je een goed gevoel voor trends, beeld en bewerking.

Bekijk stage

Marketing & E-commerce Stagiaire (40 uur)

Noord-Holland Marketing Stage MBO 02-08-2021

Ter versterking van het marketing team zoeken wij een gedreven Marketing & E-commerce Stagiaire. Je werkt nauw samen met de E-commerce Manager, Marketing Manager en Grafisch Vormgever.

Bekijk stage

Stage Product development / Buying

Noord-Holland Inkoop / Productie Stage MBO / HBO 15-07-2021

Wij zijn een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf wat voornamelijk (sustainable) outerwear produceert voor mainstreet brands en retailers. Voor ons kantoor in Nieuw-Vennep zijn we opzoek naar een echte sociale teamplayer met oog voor detail die ons product development,- en inkoopteam komt versterken. Ben jij student, sociaal, secuur en heb je talent voor organisatie en het behouden van overzicht. Dan zoeken we jou!

Bekijk stage

Retail Stage

Flevoland Retail Stage HBO 14-07-2021

(HBO) Retail stage van september of oktober 2021 t/m januari 2021.Een unieke shopping ervaring. Dat is wat jij onze klanten wil bieden.Binnen deze stage ga je actief aan de slag met een speciaal retail project binnen Batavia Stad Fashion Outlet. Een retail project dat direct gelinkt is aan Sustainability, dat vind je belangrijk of je wilt er graag over leren. Je zal een Pop-Up store begeleiden van A tot Z, van store opening tot administratie en je zal continue initiatieven nemen ter verbetering van de experience. Met deze stage leer je veel over het opzetten van een nieuwe business, daarnaast raakt je stage iedere P van de marketing mix.

Bekijk stage

Stage AGU Textiel

Noord-Holland Inkoop / Productie Stage HBO 12-07-2021

Heb jij een passie voor textiel en heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan dan is deze stage ideaal voor jou! In deze rol ga je namelijk actief onderzoek doen naar duurzame materialen voor met name de tassen collecties van AGU en Fastrider. 

Bekijk stage

Enthousiaste Marketing Stagiair

Noord-Holland Marketing Stage MBO / HBO 30-06-2021

Wij zijn op zoek naar een gedreven enthousiaste (marketing)student. Wij, lifestyle merk Fashion4Wellnees en Balyy, zijn producent van hamam doeken, strand lakens, foutas, kimonos en pareos. Jaarlijks brengen we nieuwe designs uit. We produceren in Tunesië, Turkije, Kenia en op Bali. Onze voornaamste klantengroep zijn retailers zowel fysiek als ook online in binnen- en buitenland. Op dit moment zijn onze producten te koop in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal en Denemarken. De consument benaderen we in Nederland ook rechtstreeks via www.hamamdoek.nl.

Bekijk stage

STYLING INTERNSHIP

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO 06-05-2021

We are currently in search of a creative and motivated Styling intern who can support our team at our Amsterdam headquarters starting August/September 2021. As an intern in the Creative department, you will be part of an entrepreneurial team and closely involved in all parts of the organization.

Bekijk stage

Stage HR, Recruitment en Communicatie

Noord-Holland HRM Fulltime HBO 29-09-2020

Fashion Solution, het werving en selectie bureau in de fashion en lifestyle branche is per direct op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende HR Recruitment en Communicatie stagiaire voor minimaal 5-6 maanden. Volg jij momenteel een HBO opleiding en kun jij goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct online met je cv en motivatiebrief.

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper