Maak een job alert aan

8 stages gevonden


Stage Online Marketing & Market Places

Zuid-Holland E-commerce Fulltime HBO 20-10-2021

Ben je gek op fashion en wil je jouw kennis vergroten op het gebied van online marketing & market places? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze sterke groei van het komende jaar zijn we op zoek naar een ondernemende en creatieve stagiaire die ons e-commerce team komt versterken. Is deze stage precies wat je zoekt? Stuur dan jouw CV met foto en motivatie via de onderstaande knop.

Bekijk stage

Stage Brand Marketing Assistant

Noord-Holland Marketing Stage HBO / MBO 14-09-2021

Op het hoofdkantoor van Lofty Manner zoeken wij een stagiair(e) Brand Marketing Assistant. Wil jij graag carrière maken in een creatieve en ambitieuze omgeving? Dan is wellicht deze stage iets voor jou! Als Brand Marketing assistant heb je een goed gevoel voor trends, beeld en bewerking.

Bekijk stage

Marketing & E-commerce Stagiaire (40 uur)

Noord-Holland Marketing Stage HBO / MBO 02-08-2021

Ter versterking van het marketing team zoeken wij een gedreven Marketing & E-commerce Stagiaire. Je werkt nauw samen met de E-commerce Manager, Marketing Manager en Grafisch Vormgever.

Bekijk stage

STYLING INTERNSHIP

Noord-Holland Styling / Design Stage HBO / MBO 06-05-2021

We are currently in search of a creative and motivated Styling intern who can support our team at our Amsterdam headquarters starting August/September 2021. As an intern in the Creative department, you will be part of an entrepreneurial team and closely involved in all parts of the organization.

Bekijk stage

Maak een job alert aan

Ontvang jouw favoriete vacatures direct per mail

Stel je eigen job alert(s) samen door jouw voorkeuren hieronder aan te geven. Wanneer jij je keuzes gemaakt en opgeslagen hebt, krijg je automatisch e-mails van ons met nieuwe & relevante vacatures. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode vacatures van Fashion Solution!


tot uur per weekper