Modestage.nl

Gratis en eenvoudig stages plaatsen op Modestage.nl

Wat heeft Modestage.nl te bieden?
Organisaties die werkzaam zijn binnen de Fashion & Lifestyle branche bieden wij de mogelijkheid om gratis hun stagevacatures te plaatsen op Modestage.nl. De stage blijft 2 maanden actief op www.modestage.nl. Hier bieden wij u als opdrachtgever de kans om een grote doelgroep te bereiken en dit door maar een paar kleine stappen te voltooien.

werkwijze
Wij bieden u een platform aan waar meer dan 3000 bezoekers per week op komen. Daarnaast kunt u een bedrijfsprofiel aanmaken (niet verplicht!) welke u de mogelijkheid biedt gratis uw stage vacatures te plaatsen. Tevens worden uw stage vacatures op onze Modestage.nl Social Media kanalen gedeeld.

Bij het plaatsen van een stage zorg je ervoor dat onderstaand formulier zo compleet en uitgebreid ingevuld is. Zodra wij de stage hebben ontvangen, zal een van de Fashion Solution medewerkers deze controleren en online zetten. Wanneer kandidaten reageren op deze stage dan sturen wij direct de gegevens en CV + motivatie door, wij zullen geen discrete selectie doen of de desbetreffende kandidaat wel bij de stage past.

Het is geheel aan de contactpersoon of de kandidaat wel/niet uitgenodigd word!

Vragen of meer informatie? Peter de Kok is het aanspreekpunt van onze stagebank.
Stuur haar een e-mail: peterdekok@fashionsolution of bel naar 071 – 512 33 37

Vacature plaatsen?

Opties(+ €50,-)

Over de stageGegevens Bedrijf