MAGIC Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion® is het Total Body Solution & Lifestyle merk dat vrouwen stimuleert de beste versie van zichzelf te laten zien. Door de prachtige stijlen van MAGIC Bodyfashion® te dragen, moedigen zij elke vrouw aan om haar MAGIC te laten zien. Al meer dan 30 jaar bied het bedrijf mooie en functionele shapewear, ondergoed, maternitywear en solutions voor vrouwen. Ze bieden nu tevens een prachtige swimwear lijn aan, bestaande uit vijf klassieke stijlen. Deze stijlen worden aangeboden in twee basiskleuren en kunnen het hele jaar door gekocht worden.

De producten van MAGIC Bodyfashion zijn door vrouwen ontwikkeld met de behoeften van elke vrouw in gedachten. Het assortiment is momenteel verkrijgbaar in meer dan 100 landen wereldwijd. Een belangrijk streven van MAGIC Bodyfashion is om te blijven innoveren op het gebied van duurzaamheid. Het doel is om in 2025 voor 80% duurzaam te zijn. Dit doen ze onder andere door nieuwe collecties duurzaam te ontwikkelen en bestaande collecties te verduurzamen.

Het team

Het dynamische MAGIC Bodyfashion team bestaat momenteel uit meer dan 30 gedreven professionals. Het merendeel van de organisatie bestaat uit vrouwen, in allerlei verschillende leeftijdscategorieën. Er hangt een relaxte en fijne werksfeer binnen het bedrijf en er is veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei.  Het bedrijf is opgedeeld in de afdelingen marketing, e-commerce, sales, productie/design, finance en HR, die allen nauw met elkaar samenwerken.

Employee benefits

  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en input
  • Een plek in een gedreven team met informele, positieve en collegiale sfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Maandelijkse bedrijfsborrel
  • Leuk team en goede werksfeer

Hoofdkantoor

Het MAGIC Bodyfashion hoofdkantoor is gevestigd in Almelo. Alle afdelingen komen bij elkaar op dit kantoor, wat de sfeer ongedwongen en vooral heel gezellig maakt! Het kantoor is makkelijk bereikbaar met het OV. Voor de autorijders onder ons: er is een parkeermogelijkheid voor de deur.

Vacatures van MAGIC Bodyfashion

Werken bij MAGIC Bodyfashion? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Neem contact met ons op of doe een open sollicitatie via deze link!