Covers Bridal Couture

Covers Bridal Couture is al meer dan 60 jaar dé bruidsmodewinkel van Utrecht. Gevestigd in het gezellige en altijd bruisende centrum, Covers Bridal Couture is al jarenlang een begrip als het gaat om het vinden van de perfecte trouwjurk.

Je wilt dat het een trouwdag wordt die een onuitwisbare indruk achterlaat, waar iedereen later met veel plezier aan terugdenkt. Ook wil je in aanloop naar jouw bruiloft intens kunnen genieten van ieder belangrijk moment. Bijvoorbeeld het moment waarop je jouw bruidsjurk gaat uitzoeken.

De stylistes van Covers begrijpen helemaal hoe belangrijk zo’n moment voor je is. Ze maken er daarom altijd een klein feestje van en schenken je een onvergetelijke ervaring op weg naar de grote dag.

Employee benefits

  • Een persoonlijke werksfeer met enthousiaste collega’s en blije bruiden
  • Een functie met doorgroeimogelijkheden
  • Een goed salaris
  • Uitdagende werkomgeving met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief

Het team

Het gezellige Covers Bridal Couture team bestaat momenteel uit 10 bruidsstylisten en coupeuses. De sfeer is informeel en iedereen is altijd bereid om elkaar te helpen. En wat is er nou eigenlijk leuker dan dagelijks bezig zijn met het helpen van vrouwen om zich het allerbest te voelen op de mooiste dag van hun leven?

Winkel in Utrecht

De prachtige Covers Bridal Couture winkel is gevestigd middenin het bruisende centrum van Utrecht, op een steenworp afstand van Utrecht Centraal.

Vacatures van Covers Bridal Couture

Werken bij Covers Bridal Couture? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Bekijk alle vacatures hier. Staat er geen vacature bij die bij jou past? Doe dan een open sollicitatie via deze link!