Fashion Solution x Modefabriek

Op 9 en 10 juli vindt de Modefabriek weer plaats in de Amsterdamse RAI. Sinds 1996 is de Modefabriek hét grootste fashion trade event van de Benelux, waar de fashion community twee keer per jaar samenkomt om zaken te doen en geïnspireerd te worden. Deze editie organiseert Fashion Solution een exclusieve Fashion Walk en Masterclass. Ben jij net afgestudeerd, startend of werk je al een tijd in de industrie maar ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Met dit programma stomen wij jou klaar voor de huidige job market!

 

Exclusief voor studenten en starters mogen wij een aantal tickets weggeven. Meld je snel aan! (Geldig t/m 5 juli)

Programma

Fashion Walk

Beide dagen (9 en 10 juli) organiseren wij een zogeheten “Fashion Walk” waarin we jou wegwijs maken in de Nederlandse modewereld. Tijdens deze tour maak je kennis met verschillende jonge ondernemers, gevestigde Nederlandse modemerken, leer je meer over de huidige markttrends en welke banen er allemaal zijn in de industrie.  Aan het einde van de Fashion Walk kan je ook aansluiten bij onze Masterclass.

13:00 – Start Fashion Walk bij Fashion Solution stand (stand nr: B419)

14:30 – Einde

Masterclass

Tijdens onze Masterclass “How to stay up-to-date with the ever-changing fashion job market” informeren we jou over de veranderingen in de mode arbeidsmarkt en de mogelijkheden die je voor jezelf kan creëren om op te vallen. De Masterclass zal zowel 9 als 10 juli gegeven worden.

15:00 – Masterclass: How to stay up-to-date with the ever-changing fashion job market

portret laten maken

Kom op elk gewenst moment langs bij onze stand (nr: B149) om een professionele foto te laten maken. Gebruik de foto voor op LinkedIn, je CV of een nieuwe social media post.

Meld je aan

De aanmeldingen voor de Modefabriek 2023 zijn gesloten.