Veelgestelde vragen

 • Hoe solliciteer ik op een stage?

  Je kunt op verschillende manieren solliciteren op een stage:

  1. Je kunt direct het solliciatieformulier onder de stage invullen en verzenden
  2. Of met je LinkedIn profiel solliciteren in de stage
  3. Daarnaast kun je een eigen profiel aanmaken. Als je dit hebt gedaan onthoud de website jouw gegevens en staan deze al ingevuld in het formulier als jij wilt solliciteren
  4. Ook kun je onze app downloaden via overal en wanneer jij wilt solliciteren met je mobiele telefoon. De app is beschikbaar in de Google Playstore en in iTunes.
 • Hoe weet ik of mijn sollicitatie succesvol is verzonden?

  Je krijgt altijd een bevestiging per e-mail als je gesolliciteerd hebt op een stage en het formulier succesvol verzonden is. Heb je geen bevestiging ontvangen? Dan is de kans groot dat wij jouw sollicitatie niet hebben ontvangen. Bel dan voor de zekerheid eerst naar ons kantoor 071 – 512 33 37

 • Hoe snel krijg ik reactie op mijn sollicitatie?

  Wij streven er naar om binnen 1-2 werkdagen te reageren op de sollicitaties die wij binnen krijgen. Daarna is het aan de opdrachtgever om te laten weten of je in aanmerking komt voor de stage. Wij hebben helaas geen invloed op hoe snel de opdrachtgever dit laat weten.

 • Hoe groot mag een bijlage zijn?

  Je kunt bij ons tot max 5 MB per bijlage (een cv, portfolio of motivatiebrief) uploaden en versturen met je sollicitatie.

 • Kan ik als werkzoekende ook solliciteren op een stage?

  Nee, als werkzoekende kun je niet in aanmerking komen voor een stage via modestage.nl. Ook niet als je alleen maar werkervaring wilt opdoen. Als je geen studie volgt is de opdrachtgever namelijk verplicht jou het minimum loon te betalen i.p.v. een stagevergoeding. Ook ben je niet verzekerd tijdens de stage, als je student bent, ben je automatisch via jouw school verzekerd.