Werkwijze

Wij helpen jou bij het vinden van je droombaan!

Heb jij een mode opleiding afgerond en/of werkervaring in de mode & lifestyle branche? Fashion Solution bemiddeld in verschillende functieniveaus zoals MBO, HBO en WO en ook in verschillende vakgebieden denk aan; Styling & Design, Visual Merchandis, CadCam/Patronen, Inkoop/ Productie, Logistiek, Sales, Retail, Marketing, E-Commerce en Administratief

Wij gaan uit van een persoonlijke benadering, plezierige en langdurige samenwerking, goede communicatie en het leveren van kwaliteit! Wij helpen jou met de volgende stap in je carrière in de mode & lifestyle branche.

 

 • Registreren

  Heb jij mode werkervaring en/of een mode opleiding succesvol afgerond? Registreer  je dan als kandidaat bij Fashion Solution. Maak je eigen profiel aan, waarmee jij jouw eigen gegevens kan beheren, lopende en machende vacatures kan bekijken, job alerts in kan stellen en nog veel meer!

 • Profiel

  Maak je eigen profiel aan om snel en gemakkelijk te solliciteren op vacatures. Daarnaast kun je ook zien op welke vacatures je hebt gesolliciteerd en een vacature alert instellen. Let op! Het is belangrijk dat je jouw profiel zo compleet mogelijk invult en dat deze altijd up-to-date is voor een optimaal resultaat.

 • Solliciteren

  Solliciteren doe je door je gegevens in te vullen. Wij ontvangen graag jouw CV in een Word-document. Klik hier voor een voorbeeld CV. Let op! Jouw portfolio kan max. 5 MB zijn. Als je via de website solliciteert op een vacature ontvang je een bevestiging per e-mail dat jouw sollicitatie goed is aangekomen. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan is er iets mis gegaan en raden we je aan om nogmaals te solliciteren.

  Wij vermelden de naam van de opdrachtgevers niet op onze website. Pas als je bij ons op intakegesprek bent geweest, kunnen we je meer vertellen over de opdrachtgever.

 • Intakegesprek

  Als wij jouw gegevens hebben ontvangen en mogelijkheden zien om jou te bemiddelen, dan nodigen we je uit voor een intakegesprek in ons kantoor in Amsterdam. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw cv, wensen en alle passende openstaande vacatures.

 • Succesvol

  Komt er een passende vacature open te staan, dan nemen wij als eerste contact met je op. Zodra wij je toestemming hebben versturen we jouw cv naar de opdrachtgever. Je bent dus altijd op de hoogte waar jouw cv is voorgesteld.

  Wilt de opdrachtgever graag met je verder, dan maakt hij een contract op en neemt dan contact met je op. Wij horen graag van je als de opdrachtgevers je een aanbod heeft gedaan. Fashion Solution onderhandelt niet in salarissen en arbeidsvoorwaarden. Wel geven we je altijd advies.

Neem gelijk een kijkje in onze fashion vacatures op de website!

Onze vacatures