Graphic Design cursussen

Fashion Solution geeft graphic design workshops in Photoshop, inDesign en Illustrator van Adobe. InDesign is een opmaakpakket, Illustrator is een vector tekenpakket en Photoshop is een fotobewerkingsprogramma. Deze programma’s zijn vaak een vereiste binnen bepaalde functies binnen de mode industrie.

Met inDesign kun je onder andere het volgende maken: Portfolio’s, flyers, modebrochures, nieuwsbrieven, modeadvertenties, boeken, tijdschriften en kranten.

Met Photoshop kun je: foto’s uitknippen, kleding vrijstaand maken, collages maken, kleding een andere kleur geven, andere prints op T-shirts aanbrengen, beschadigingen wegwerken, artwork voor T-shirts maken.

Met Illustrator kun je onder andere het volgende maken: Technische tekeningen, logo’s, plattegronden, T-shirt teksten, posters, artwork voor kleding, repeat designs etc.

Heb je interesse in het volgen van een cursus? Meld je dan aan via onderstaande buttons! Deze graphic design workshops worden ook in groepsverband gegeven aan scholen en bedrijven. Neem contact met ons op voor meer informatie en aanmeldingen.

Enkele cursussen

Enkele cursussen

Enkele cursussen