Fashion Solution

Fashion Solutionthe best in fashion jobs

Heb jij een mode opleiding afgerond en/of werkervaring in de mode & lifestyle branche?

Fashion Solution bemiddeld in verschillende functieniveaus zoals MBO, HBO en WO en ook in verschillende vakgebieden denk aan; Styling & Design, Visual Merchandis, CadCam/Patronen, Inkoop/ Productie, Logistiek, Sales, Retail, Marketing, E-Commerce en Administratief

Wij gaan uit van een persoonlijke benadering, plezierige en langdurige samenwerking, goede communicatie en het leveren van kwaliteit! Wij helpen jou met de volgende stap in je carrière in de mode & lifestyle branche.

  • Missie
  • Visie
  • Cultuur
  • Vacatures
  • Stages
  • Contact

MISSIE

Fashion Solution brengt op een persoonlijke manier mensen in de mode- en lifestylebranche bij elkaar. Wij streven naar het vinden van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever voor zowel de korte als lange termijn, in verschillende dienstverbanden (werving & selectie, uitzenden, freelance, stage). Vertrouwen staat wat ons betreft daarbij centraal. Onze doelgroepen moeten altijd kunnen rekenen op onze integriteit, verantwoordelijkheid en daadkracht. De collega’s van Fashion Solution werken met passie en plezier en streven naar een goede en langdurige samenwerking, waarbij we het resultaat niet uit het oog verliezen.

Fashion Solution heeft de ambitie om een compleet dienstenpakket aan te bieden voor alle mensen die werken in de modebranche, waarin we bekend staan als een betrouwbare, integere, persoonlijke en succesvolle partner voor haar doelgroepen.

VISIE

Fashion Solution positioneert zichzelf als hét werving & selectie bureau dat op een persoonlijke manier het totale pakket kan aanbieden in de fashion- en lifestylebranche. Naast verschillende dienstverbanden aan te bieden (vast, uitzenden, freelance, interim en stage) heeft Fashion Solution vacatures van styling tot inkoop, retail tot visual merchandise en voor starters tot directieniveau. Fashion Solution staat bekend om het snelle schakelen, een betrouwbare partner en het leveren van kwaliteit. ‘The best in what we do!’

We zijn hét intermediair bureau in de mode- en lifestylebranche. We staan bekend als ‘the best in fashion jobs’, die zich door haar diensten, expertise en creativiteit onderscheid van haar concurrenten. We werken op een servicegerichte manier en we gaan uit van een persoonlijke benadering, plezierige en langdurige samenwerking, goede communicatie en het leveren van kwaliteit.

CULTUUR

De cultuur van Fashion Solution is transparant, informeel, persoonlijk en is gericht op het leveren van (top) prestaties. Medewerkers luisteren naar elkaar en proberen elkaar te inspireren, ze zijn enthousiast en voeren met passie hun werk uit. Iedereen werkt zelfstandig, maar samen zijn we sterker als team.

Fashion Solution is een open en transparante organisatie die openstaat voor nieuwe mensen en voor innovatie. De doelstelling van de directie is dat iedereen plezierig en flexibel kan werken en zich kan ontwikkelen, dat medewerkers graag naar het werk gaan en gerespecteerd worden.

VACATURES

Check onze actuele vacature aanbod hier: VACATURES

STAGES

Check onze actuele stage aanbod hier: STAGES

CONTACT

Info@fashionsolution.nl
071 – 512 33 37

Vragen over vacatures en/of stages? Whatsapp ons: 06 – 81811026

 • BEZOEKADRES

  Fashion Solution
  Cruquiuskade 247
  1018 AM, Amsterdam
  KvK: 28078429

 • POSTADRES

  Fashion Solution B.V.
  Cruquiuskade 247
  1018 AM, Amsterdam