Fashion Solution heeft mij enorm geholpen met het vinden van de juiste baan. Een aantal jaar geleden had ik mij ingeschreven voor het vinden van een stage plek. Nog steeds stond ik in het klantenbestand waardoor ik kort geleden benaderd ben door Fashion Solution. Na een leuk gesprek bij Fashion Solution zelf ben ik heel enthousiast over de functie en het bedrijf waar kandidaten voor zocht werden. Door het fijne contact met Fashion Solution al snel een gesprek kunnen inplannen met het bedrijf. Mede dankzij Fashion Solution kan ik dit bedrijf nu mijn nieuwe werkgever noemen! Ik ben enorm blij met deze nieuwe uitdaging. Het is de perfecte baan die bij mij past. Hiervoor wil ik Fashion Solution heel erg bedanken en raad ik iedereen aan om zich in te schrijven. Fashion Solution maakt het contact heel persoonlijk en wilt het beste voor de kandidaat en voor het bedrijf. Nog steeds krijg ik fijne tips om zo goed mogelijk van start te kunnen gaan bij mijn nieuwe werkgever!