Op zoek naar een modestage? Kijk eens bij deze 5 bedrijven!

23 september 2022

Al meer dan 24 jaar plaatsen wij met succes studenten die op zoek zijn naar een stage aan verschillende mode en lifestyle bedrijven. Tijdens het lopen van een stage komen studenten voor het eerst écht in aanraking met de praktijk, en daarom is het belangrijk om goed na te denken bij welk bedrijf je stage zou willen lopen. Hierbij onze 5 favoriete bedrijven om stage te lopen!

TI SENTO – Milano

TI SENTO – Milano brengt juwelen tot leven. De sieraden zijn elegant met een twist en worden niet van goud, maar van zilver gemaakt. TI SENTO wordt in meer dan 25 landen over de hele wereld verkocht. Als stagiaire bij TI SENTO ga je een leuke, leerzame stage tegemoet en werk je samen met een gepassioneerd team, die stuk voor stuk een “can do” mentaliteit hebben. Daarnaast zal er veel ruimte zijn voor eigen initiatief en input. En last but not least… je krijgt ook nog eens een goede stagevergoeding! Interesse om stage te lopen bij TI SENTO?
Bekijk hier de stage vacatures:

Vacature Visual Styling Stagiaire
Vacature Marketing Stage

Tramontana

Tramontana is een snelgroeiend internationaal modebedrijf gevestigd vlakbij Amsterdam. Het succesvolle vrouwenmodemerk, met meer dan 900 klanten in heel Europa, brengt 4 collecties per jaar uit aangevuld met flash collecties. Het bedrijf is professioneel met een informele en gezellige sfeer, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Bij Tramontana ga je gegarandeerd een leuke tijd hebben en ontzettend veel leren! Stuur ons een mailtje naar info@fashionsolution.nl als je interesse hebt om stage te lopen bij Tramontana.

Josh V

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V van modeontwerpster Josh Veldhuizen staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties die wereldwijd verkocht worden in ruim 400 partner stores en online. Het hoofdkantoor en de showroom van JOSH V zijn gevestigd in Amsterdam. Een stage bij JOSH V betekent veel ruimte om te groeien, gezelligheid op de werkvloer met het jonge team en veel kans op doorgroei mogelijkheden.
Bekijk hier stagevacatures van JOSH V:

Stage Development & Productie
Stage Sales Support & Showroom

Lofty Manner

Lofty Manner is een snelgroeiend modemerk uit Amsterdam dat exclusiviteit toegankelijk maakt. Alle collecties worden in-house ontworpen en worden maandelijks gelanceerd in gelimiteerde oplage. 100% sustainable produceren is het doel voor de toekomst. Het team bestaat uit meer dan 15 enthousiaste collega’s met verschillende achtergronden. Wil jij meebouwen, meegroeien en onderdeel van Team Lofty Manner worden? Dat kan!
Bekijk hier de stage vacatures van Lofty Manner:

Stage Brand & Marketing Assistant

Munro Tailoring

Munro Tailoring is een productiebedrijf actief in de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van high-end Custom-Made en Ready-Made herenmode, o.a. pakken, shirts, knits, jeans en sneakers. Zij leveren wereldwijd aan honderden menswear retailers in het hogere segment. Met hun eigen merk Atelier Munro zijn ze wereldwijd aan de weg aan het timmeren. Het mooie kantoor is gevestigd in Amsterdam en het team bestaat uit meer dan 50 gedreven en positieve collega’s. Een stage bij Munro betekent  veel ruimte voor eigen initiatief, gezellige vrijdagmiddag borrels en directe doorgroeimogelijkheden.
Bekijk hier de stages van Munro Tailoring:

Stage Logistics & Supply Chain
Stage Marketing
Stage Purchasing
Stage Buying
Stage Product Development
Stage Creative Support

Ben je op zoek naar een stage? Wij hebben verschillende stage vacatures openstaan in de mode- en lifestyle branche. Bekijk alle openstaande mode vacatures hieronder of doe een open sollicitatie via dit formulier.