OBJECT opent eerste winkel Nederland in het Hoog Catharijne

16 april 2023

Op 6 april heeft BESTSELLER een OBJECT filiaal geopend in het Hoog Catharijne in Utrecht. Het is het eerste filiaal van Nederland. De opening werd dan ook feestelijk gevierd en heeft een eerste succesvolle week achter de rug.

OBJECT is een merk dat een verhaal biedt voor coole, bewuste creatievelingen. Zij kunnen zich on-trend en naar hun persoonlijkheid kleden.

OBJECT gelooft er in dat mode meer is dan fast-moving trends. Ze richten zich op items van hoge kwaliteit die lang mee gaan. Hierbij letten ze niet alleen op het product zelf, maar ook op hoe deze geproduceerd wordt.

Op dit moment heeft OBJECT 19 winkels wereldwijd. 16 in Noorwegen, 2 in Finland en 1 in Nederland. Het merk valt onder het internationale modebedrijf BESTSELLER. Met een merkenportefeuille van meer dan 20 individuele modemerken biedt BESTSELLER kleding en accessoires voor zowel dames, heren, tieners als kinderen. De merken zijn online en offline beschikbaar: in ongeveer 2.700 retail stores, 15.000 multibrand stores en in warenhuizen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Australië en India. BESTSELLER Nederland biedt haar merken aan op zowel de B2C- als B2B-markt.

Om klimaatpositief te worden heeft BESTSELLER een Fashion FWD-strategie geformuleerd, met als doel zo snel mogelijk zo duurzaam mogelijk worden.