No Excess SS23 collectie

27 februari 2023

De nieuwe SS23-collectie van No Excess is geïnspireerd op de sport honkbal. Honkbal is een sport waar miljoenen mensen over de hele wereld al generaties lang van houden. Met zijn rijke geschiedenis en tijdloze aantrekkingskracht is het geen wonder dat honkbal de aandacht blijft trekken en de ontwerpkeuzes van No Excess blijft inspireren.

Bij Club Beisbol in Barcelona ontmoette het No Excess team Robert, een echte honkballiefhebber en de drijvende kracht achter de club. Robert is niet alleen de leider van de club, maar hij begeleidt ook de volgende generatie honkbalsterren en geeft zijn kennis en liefde voor de sport door aan het jeugdteam. Het is geen wonder dat hij een held is voor de jonge spelers en een geliefd figuur in de plaatselijke honkbalgemeenschap.

Zijn aanstekelijke passie voor honkbal komt tot uiting in alles wat hij doet, van het coachen van het jeugdteam tot het met toewijding en energie runnen van de club. Robert is een lichtend voorbeeld van wat het betekent om een ​​echte honkballiefhebber te zijn, en No Excess is er trots op zijn verhaal op te nemen in onze nieuwste campagne.

Zijn aanstekelijke passie voor honkbal komt tot uiting in alles wat hij doet, van het coachen van het jeugdteam tot het met toewijding en energie runnen van de club. Robert belichaamt echt de geest van de sport en het was een eer om hem te ontmoeten en met eigen ogen te zien welke impact hij maakt in de honkbalgemeenschap van Barcelona. Hij is een lichtend voorbeeld van wat het betekent om een ​​echte honkballiefhebber te zijn, en we zijn er trots op zijn verhaal op te nemen in onze nieuwste campagne.

Bij No Excess hebben ze zich laten inspireren door de klassieke elementen van honkbal en er een eigen draai aan gegeven om een ​​collectie te creëren die zowel nostalgisch als trendy is. Van op de universiteit geïnspireerde baseballjacks tot grafische T-shirts en hoodies, ze hebben alles wat je nodig hebt om je passie voor de sport met vertrouwen te tonen.
Comfort vormt de kern van het merk en No Excess gelooft dat comfort en stijl elkaar nooit uit hoeven te sluiten. Daarom hebben ze de items met honkbalthema zo ontworpen dat ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook ongelooflijk comfortabel, zodat je ze gemakkelijk de hele dag kunt dragen.
Dus of je nu een levenslange fan bent van honkbal of gewoon iets nieuws wilt proberen, we nodigen je uit om samen met ons deze tijdloze sport te vieren met onze nieuwste collectie. Maak je klaar om voor elk moment een stapje hoger te gaan in stijl en comfort met No Excess!

Comfort vormt de kern van het merk en No Excess gelooft dat comfort en stijl elkaar nooit uit hoeven te sluiten. Daarom hebben ze de items met honkbalthema zo ontworpen dat ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook ongelooflijk comfortabel, zodat je ze gemakkelijk de hele dag kunt dragen.


Bekijk de gehele collectie op no-excess.com