No Excess viert 35 jaar comfort met Rafael van der Vaart

16 oktober 2023

No Excess, het mannenkledingmerk dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde toewijding aan comfort, viert met trots zijn 35-jarig bestaan. Dit mijlpaal wordt groots gevierd met niemand minder dan voetballegende Rafael van der Vaart, in een jubileumcampagne die het kenmerk van het merk, namelijk comfort, in de schijnwerpers zet.

Rafael van der Vaart

Als een van de brand ambassadeurs van No Excess speelt Rafael van der Vaart een centrale rol in de viering van het 35-jarig jubileum. Zijn diepgewortelde overtuiging van het belang van comfort in kleding maakt hem de perfecte keuze om dit gedenkwaardige moment te markeren.

De Nieuwe Denim Fit: 715 RELAXED

Een van de hoogtepunten van deze jubileumcampagne is de lancering van de nieuwste denim fit, de 715 RELAXED. Deze innovatieve fit combineert comfort en stijl op een manier die nog nooit eerder is vertoond. Rafael van der Vaart deelt zijn opwinding over deze nieuwe fit en hoe het hem in staat stelt om onze denim met vertrouwen en comfort de hele dag door te dragen.

No Excess blijft trouw aan zijn missie om mannenkleding te bieden die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook ongeëvenaard comfort biedt. Dit 35-jarig jubileum bevestigt de voortdurende inspanningen om ultiem comfort te bieden.