Nieuwe shapewear stijlen van MAGIC Bodyfashion

02 maart 2023

MAGIC Bodyfashion ontwikkelt innovatieve oplossingen met de behoeften van elke vrouw in het achterhoofd. Zij willen vrouwen over de hele wereld ondersteunen door prachtige producten aan te bieden en hen aan te moedigen om de beste versie van zichzelf te laten zien.

Een van de meest herkenbare collecties is de Shapewear collectie. MAGIC Bodyfashion biedt shapewear aan om iedereen een onzichtbare en comfortabele support te geven. MAGIC Shapewear komt in elke huidskleur en wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. In de collecties wordt er gewerkt met verschillende shaping niveaus die lichte tot stevige support bieden. Over de jaren heen heeft MAGIC zich ontwikkelend met nieuwe stijlen, technieken en materialen. Van transparante shapewear met lage rug tot aan bodysuits en comfort collecties, MAGIC’s shapewear is in bijna alle stijlen terug te vinden.

DREAM SHAPER BODYSUIT & BODYBRIEFER

Een populaire shapewear collectie van MAGIC Bodyfashion is de Dream Shapers collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende stijlen die stevige support bieden. MAGIC Bodyfashion vult deze collectie aan met twee nieuwe stijlen. De Dream Shaper Bodysuit is een van de nieuwe toevoegingen binnen deze collectie. Dit is een shaper met speciale corrigerende panelen die stevige support geven aan de buik, taille, rug en dijen. Deze stijl is perfect om te dragen onder jurken. De andere toevoeging is de Dream Shaper Bodybriefer. Deze briefer geeft stevige support aan de buik, taille en rug en kan eenvoudig worden gedragen met eigen bh. Een perfecte shapewear stijl voor onder elke outfit.

Alle Dream Shaper stijlen zijn gemaakt van GRS gerecycled polyamide en hebben een geperforeerde design dat zorgt voor een verkoelend effect en ademend vermogen. Elke stijl is gemaakt van zachte materialen en zijn verkrijgbaar in de kleuren Black en Latte.

De Dream Shaper collectie is verkrijgbaar bij de bekendere webshops, warenhuizen en lingeriewinkels of op www.magicbodyfashion.com.