Lofty Manner Sample Sale 27 t/m 31 oktober

21 oktober 2022

Shopaholics, opgelet! Zet het volgende met grote letters in je agenda: op 27 tot en met 31 oktober is het weer tijd voor de Lofty Manner Sample Sale. Na het succes van afgelopen zomer organiseert Lofty Manner opnieuw een sample sale, waarbij je je herfst- en wintergarderobe met heel veel mooie items voor een klein prijsje kunt aanvullen. Ook dit keer wordt de sample sale weer geheel online verzorgd, zodat er vanaf de bank, vakantiebestemming of waar eenieder zich ook bevindt, geshopt kan worden.

Op donderdag 27 oktober om 09.00 uur gaat de online sample sale van start op  www.loftymanner.com. De items die in de sample sale te shoppen zijn, komen uit de succesvolle Autumn-, Winter- en High Winter-collecties uit 2021. Van de perfecte party dress voor de feestdagen tot aan comfy but fashionable knitwear: de mooiste items voor dit seizoen shop je deze dagen met mega korting.

De online sample loopt tot en met maandag 31 oktober. Echter hebben we voor onze abonnees op de nieuwsbrief een speciale VIP-actie in petto. Hoe dat er precies uit gaat zien, houden we nog even een verrassing. Wel raden we iedereen aan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief, om zo op de hoogte te blijven en gebruik te kunnen maken van exclusieve acties. Ook hebben we speciaal voor de sample sale een leuke winactie die tijdens de livegang op 27 oktober op social media verschijnt.

Prijzen variëren tussen de €12,50 en €30.

www.loftymanner.com