Lofty Manner High Summer 2023 collectie

22 mei 2023

It’s summer time! Voor de nieuwe High Summer 2023-collectie van Lofty Manner koos het designteam als inspiratiebron voor een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Mexico. Van de groene palmbomen tot aan de gouden stranden en koraalkleurige huisjes, de kleuren die je in het Mexicaanse Tulum om je heen ziet vormen samen de basis voor het prachtige kleurpalet van de nieuwe collectie.

Voor de collectie is een mix gemaakt van details als ruffles en embroidery in combinatie met luchtige opengewerkte stoffen, lurex yarn en gedetailleerde
chiffon. De collectie bestaat uit een mix van eyecatchers en items die je de hele dag door kunt dragen, wat het de perfecte garderobe voor deze zomer maakt.

Take me to Tulum

Voor de eerste drop van de High Summer collectie is gekozen voor een kleurenpalet van Peach, Mint, Yellow en White. Deze combinatie aan kleuren zijn vind je niet alleen terug in solid items, maar ook in artworks en drie verschillende prints: Multi Swirl Print, Peach Leaves Print en Seashell Print.

Drop 2

Voor de tweede drop van de High Summer collectie is gekozen voor een
kleurenpalet van Green, Orange en White. Uiteraard vind je ook deze kleuren weer terug in artworks en drie verschillende prints: Abstract Green Print, Multi Brown Print en Multi Flower Print. Voor deze drop is er nog meer gebruik gemaakt van luchtige stoffen, met onder andere een ruime keuze aan mouwloze tops.

De High Summer collectie is verkrijgbaar op www.loftymanner.com en bij alle Lofty Manner retail partners.