Lofty Manner Autumn 2022 collectie

15 augustus 2022

De wereldberoemde Golden Gate Bridge, iconische oude kabeltrams en uiteraard de enorme steile heuvels. We hebben het natuurlijk over San Francisco, ook wel bekend als The Golden City. Voor de Autumn 2022-collectie van Lofty Manner is de urban streetcape en alle bezienswaardigheden van deze wereldstad een bron van inspiratie geweest.

lofty manner fw22
lofty manner fw22

Kleuren en prints

De herfstcollectie bestaat uit warme, herfstachtige kleuren, unieke prints en materialen die het gevoel van de herfst in San Francisco perfect weergeven. De kleuren die je in de collectie terugziet zijn Brick, Blush Pink, Leaves Green en Gold Yellow.

Voor zowel Part 1 als Part 2 van de collectie zijn er naast de solid fabrics, per drop ook drie verschillende prints samengesteld die bestaan uit de volgende kleurencombinaties:

Part 1

  • Brick, Pink en White
  • Brick en Black
  • Brick Multi

Part 2

  • Green en Black
  • Yellow, Green en Black Zebra
  • Green Multi

De Autumn 2022-collectie bestaat volledig uit stijlvolle designs en prints, die door inhouse designers op het hoofdkantoor in Amsterdam zijn ontworpen.

Details

Voor de Autumn 2022-collectie geldt: it’s all in the details. Naast de warme kleuren en opvallende prints, zitten de items vol met trendy elementen. Deze collectie zien we de kenmerkende Lofty Manner details als smock en ruffles weer volop terug door ze te combineren met voluminieuze mouwen, volants, belts en tapejes. De eyecatchers kunnen met elkaar gecombineerd worden, maar ook te mixen met key pieces uit de collectie.

Stoffen en materialen

De herfst zit qua weer nog vol verrassingen. De ene dag staat de zon hoog aan de hemel en de andere dag komt het met bakken uit de hemel vallen. Door een goede mix van zwaardere en lichtere materialen, kun je de Autumn-collectie eindeloos met elkaar mixen, matchen en unmatchen.

Part I is vanaf dinsdag 16 augustus verkrijgbaar via de webshop en partners. Part II is onder embargo tot donderdag 8 september.

Vragen over de collectie? Mail dan naar charissa@loftymanner.com