JOSH V opent dit voorjaar eerste brandstore

07 februari 2024

Modelabel JOSH V opent dit voorjaar haar eerste fysieke winkel in Laren. Dertien jaar geleden begon het merk met een sterke focus op het eigen e-commerce platform JOSHV.com en verkoop via strategische retail partners. Dat de eerste eigen winkel in Laren wordt gevestigd is geen toeval: het is de woonplaats van Josh Veldhuizen, de eigenaresse van het modelabel.

“Ik heb altijd gezegd dat ik niet de ambitie had om eigen winkels te openen. Dus zelfs mijn team was verrast toen ik toegaf dat ik van gedachten was veranderd. Er is zoveel vraag naar fysieke winkels vanuit onze doelgroep, dat kon ik niet meer negeren. Met de eerste brandstore in Laren rollen we onze omnichannel strategie uit en openen we komende jaren meerdere JOSH V brandstores.” – Josh Veldhuizen.

Met een oppervlakte van 145 vierkante meter biedt de winkel een ultieme shopping experience in JOSH V stijl. De volledige JOSH V collectie zal verkrijgbaar zijn, inclusief kleding, tassen, schoenen, accessoires en JOSH V Home. Als woonplaats van oprichtster Josh Veldhuizen weerspiegelt Laren het persoonlijke karakter dat centraal staat in de visie van JOSH V. De rustige en gunstige omgeving van Laren past perfect bij de waarden van het merk: een hoog serviceniveau bieden, een persoonlijke benadering en advies op maat.

VACATURES

Voor deze gloednieuwe winkel zijn wij op zoek naar nieuw retail talent. Ben jij er klaar voor om samen met het team de beste winkelervaring te gaan verzorgen, en mee te groeien met het succes van het prachtige merk JOSH V?

Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer direct!